Thursday, February 09, 2012

Family Dinner.

Kononnya lah dinner... kononnyelah dah kenyang.. so nak makan light2 meal jek.. KONON nyelah... sekali hamek kau.. kelaparan plak.. jarang dapat berkumpul with family.. so bila ada peluang.. mari kita berkumpul hanak beranak... dah kumpul kat rumah.. tapi naaakkk jugak keluar.. so mari kita keluar berjimba ;)

Konon nak bagi Atok dengar lagu Jazz.. helloooo? Jazz lah sangat....so Bro ajak lepak kat Shang. sebab sesuai lah kalau nak borak-borak lemah lembut tak pekak telinga...eh tapi memang sedap lah suara ahkak nie.. relaksss.. je.. siap ada bantal rasa dibuai mimpi..

Ok Acih yang ni tak aci... kat muka mama ada bunga putih ketul-ketul.. tak shukeeeeee!!!

ada gak dia nyanyi lagu Sheila Majid kot.. sedap lah jugak.. 


yang duduk depan-depan semua yang ada anak kecik..hahahahaa... 


papa and mama

Ok bosan tengok muka orang, jom kita tengok makanan.. hehehehe... 

Char Kuey Teow... Amaani tibai Wan punye.. banyak gila dia makan...sian Wan hahahaha... 

mine, club sandwich.. konon light meal.. gila nak tekeluar balik kekenyangan..haha.. 

beef burger Busu

Atok boleh habis tu.. caya lah atok!!! padahal atok bukannya kaki makan sangat... pastu besok atok sembab.. jek.. slow jek.. sebab makan banyak tapi tak keluar..ahahahahaha.... 

Wan yang happy dapat gather ngan anak-anak kesayangan ;) 

yup, kami semua sayang mama.... dah lah Wan nie cembeng. kang terus berkaca-kaca mata..hahahakkkkk... *pangggggggggggggg*  

Mak boleh jaga anak ramai-ramai.. dah lah macam-macam pe'el sekor-sekor.. now bila dah besar nie, anak-anak kena jaga dan lindungi mak.. we lap u so strong lah Wan    -__________-"

Wan




holoh holohhh.. yang ni comel gila rasa nak amik masuk handbag..haaha... sugar..stir je kat kopi nanti dia larut... 

we had great time chit-chatting sampai tengah malam... KONON nyelah..


padahal haku sibuk ngan ipad ;)

ok nie game favourite sekarang..game budak darjah dua ;)...... dulu Temple Run.. tapi asyik mampos jek.. kejap melekat kat pokok.. kejap kena gigit hantu.. kejap terjun gaung... oihhhhhhhhhh.. tensi gilak... 

Now kalau kat rumah.. tak sabar tunggu Amaani tidur.. sebab kalau dia berjaga 'Ipad ini aku yang punya' kata amaani.. hahaha.. serious dia terror gila main ipad nie.. jari kecik-kecik montok.. tapi touch and slide tu memang relaks jer.. dia tau game apa dia nak.. kalau salah bukak siap berdecit.. siap bunyik "Alahhhhh" siap main game kalau dia rasa terror dia siap "Yessss!!" tak leh blah okeh.. 

Amaani main temple run gak.. hahahah.. sambil dia jerit "Layiiiiii" <---- Lari. bila kena gigit hantu.. dia bunyik "hishhhhhhhhhhhhhhhhhh.. alahhhhhhhhhhhhhhhh" ngan muka sentap.. 

Macam Cik Bedah lah ko ni Amaani.







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

Anonymous said...

gmbr no4, amaani ek yg kat depan stage tu?

Anonymous said...

gmbr no4, amaani ek kat depan stage tu??

Aya Ariel said...

perghhhhh...lawanyaaa tempat..
mknan cam best jerr...
ololololo..amaani nak lawan mama laa tu..sape kalah kena blanjer magnum ^__^ .. amaani buat muka banggaaa~~

Filla ~ Kasihs said...

anon: hahah..ntah dia ke anak orang sebelah tu? hahah blur kejap.

aya: hehe.. magnum ok lah..hehe

Anonymous said...

tgk baju sama jer ngan amaani...sampai ke depan budak tu...hikhikhik

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

seronok bila mak kita senang & gembira di usia tua.. filla tau tak dulu masa ila kecik2 kitaorg bukan sennag sangat & ada makcik kitaorg yg kaya gilerrrrrrr... now dah tua2 mak alhamdulilah boleh beli apa je yg mak nak tapi makcik kitaorg tue kena pulak buat kuih untuk tampung hidup.. kesian sangat.. betapa hidup ne ada upps & downkan? cuma berdoa ila& anak2 juga mudah segalanya di awal &akhir2 kehidupan..aminnnnnnn

blackroses said...

sejuk mata melihat muka akak.

bestnya family gathering

:)

Elly said...

Best yer suara penyanyi tu....agak2 suara dia merdu ker suara aku....muahaha. Nak gi lah Saturday ni. Mmg paberet aku dgr muzik2 ni.

ratna said...

Beef burger tu mengancam jiwa kalbu ku!

Miss Anne said...

amani...why are you so cute?! *geramnya nak cubit pipi dia! :D

Anonymous said...

kak filaaaa, blh bgtau kat mane download temple run.. sbb byk sy cari byk yg tipu punye... (read:trial version)... geram...

share link blh?

plssssssss....

Filla ~ Kasihs said...

Temple run tu ntah... Cer download yang free tu..tak leh ke?

Bellmikenzo said...

Yang nyanyi 2 my cousin,dulu dia 1 group dengan noryn aziz,kumpulan sister sister...hehe!!!

auwcak said...

dilla...shang tu kat mana eh? macam menarik je utk dikunjungii ehehehe