Wednesday, February 22, 2012

SEDAP GILS.

Memang sedap nak mam.. hahaha.. aku langsung tak pelawa Pak Radie time nie.. makan tunduk jerr... risau nanti dia mengecek.. nasib dia mengecek sup dia je.. kalau dia nak amik wantan tu.. memang akan kuhalang dengan sudu dan garpu ;) tapi tajuk dah luper.. rasanya noodle in wantan soup ke haper tah? makan plak ngan cili padi potong buh kicap... wiwittttt... meleleh.... hahahah


order ni kat sini:-

Madam Kwan's Alamanda

dinner with family Kak Nana Mommy Ieky ;)

Amaani peminat setia Baby Keisha.. kang jap jap.. "Keishaaaaaaaaa" lemah gemalai je dia panggil baby... pastu aku plak kat umah buat dia macam baby... pastu aku plak panggil dia "Keishaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" pastu dia pon menggeletik lah buat aksi baby..

Memang nak kena tampa budak nie tau. 

Ko siap yeh, balik ni mak kau nak makan telinga ko dik... 








EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

kakchik@ella said...

sup wantan feveret KC. sesuwai utk org nak diet giteww

mannira said...

ingin ku gigit cuping telinga kecil mu...haha tetiba...

SURIA AMANDA said...

comellll....

NenetPenne (NP) said...

ingat tadi kat Uncle Lim Subang Parade..
nanti nak trylah makan tu kat Madam Kwan's Empire..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alamanda skarang mcmc2 ada.. dulu..alahai ..tak sampai sejam habis pusing sekarang ..dah berjam2 pun belum habis pusing haha

Aya Ariel said...

ko makan ape pon sume sedapp je nampak..huhu..amaaanii..cium cikittt