Monday, January 31, 2011

BLOG, FB, TWEETER...

i giler busy hari ni ok... al-maklumlah.. becuti panjang sakit mata.. baru first day naik kerja....

lunch time i busy update fb.. muahahahhaha.. tu yang kau kata bz??? yelah.. i cantik-cantikkan fb i tu 5 bulan sekali jer... bila i busy kat fb.. maka terus i telupa i ada blog :(

update blog time-time ni rasa mcm takde saper pon peduli.. *sob sob sob* nangis manja sikit.. so dari i membebel-bebel kat sini.. baiklah i menggedik kat fb.. pastu sekarang ni dok menggedik kat twitter...

muahahahhaa... giler jakun okeh.. malu terus... orang dah berjaman tweet-tweet.. i baru nak menceburkan diri... terus rasa mcm glamer bile kejap-kejap tweet 'baru lepas breakfast'.. muahahhaha.. padahal sorang pon tak kisah ko dah makan ke.. ko dah tido ke... ko bosan ke.. ehhh hellooooo.. kita haruslah selari dengan peredaran zaman.... barulah maju ke hadapan.... *tak reti pon buat-buat reti jer* hihih... pastu tetiba i jadi seorang stalker.. tengok line-line artis.. muahahahah... *geli geli geli* tapi betullah... bertwitter nie kira mcm ko busy body jugaklah... sibuk hamek tau hal orang... eh tapi orang semua pon rela diri distalk.. so apa ada hal? muahahahhahaha....

korang ada twitter? ada fb? wehhhh sorry sangat mana-mana yang add fillanie kat fb tu.. beratus aku tak approve..kuakakakkaka... termalas plak.. kalau rajin aku main approve jer... pastu kalau nak mak approve... ko citer lah sikit asal usul ko siapa.. datang dari mana.. ko kenal aku dari mana.... i kan ramai pembenci... so i kene hati-hati u olllsssssssssss... pastu kat fb tak yah citer sangat pasal blog mak nie.. *ehem ehem* bahaya okeh.... eh bukan bahaya, i pemalu... nak tweeting carilah saya.. sapa terror sile search.. bahahahahaha...

ok lah, happy blogging, happy tweeting, happy facebooking ;)


jangan sampai kene penampa ngan laki sebab mata melekat kat phone jer sudeyyyyyyyy!!!




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

mannira said...

ingat ai je ada perasaan ni...jd stalker...bz body kan...

sheila said...

aku pun baru je menggayat kat twitter tu...yg pasti aku blur dulu jap x reti nak buat apa kat situ..hahah

mAmAbuDaK said...

skarang dh x main dah mesyuarat tingkap...tingkap kasi katop..

J.M.R said...

nak add fillanie gak!!err..amaani ada fb x?

genny da bomb said...

xpe buk pilla, at least dh maju ke depan sket dari saya ni..lom ada tweeter tu pn..ada fb ng blog pn dh xlarat nk blajo..huahaha..kang kalo ada tweet mak nk kena ada seksiteri plak..bz lah katakan hahahaha

chenta said...

semua tu boleh buat i khayal sgt, sis..hahahaha

Love said...

memula register twitter aritu, mak gigih cari nama filla. nasib baik filla approve mak! kalau tak malu mak!!!

thanks beb aprove mak!!

Love said...

mmmmm... kalau ada masa, kalau ada la,, boleh tak ajar mak cenggane nak twit guna bb? mak bute it ngan bb...

Nurul Shahirah said...

makkk!! nak twitter makk..apa twitternya?? masih kah menggunkan username yg sama seperti di blogger ni?? hihi..

yunz_02 said...

hehe.. i ada twitter pn bio belapuk jek. adding u aledi huhu!