Thursday, January 06, 2011

Pon! Pon!!.. Pinnn Pinnn!!!

Muahahaaaa.. tak leh tahan ler tengok gambo nie.. Auntie-auntie nak tumpang Amaani ke? meh lah... FOC jek... hahaha... tangan siap kat luar tingkap tuuu.. aku penggggg kang.. hahahaha...
bawak budak-budak gi playground

Amaani ni tak banyak songeh sgt.. senang jugak ler nak jaga dia nie.. cuma dia ni rapat sikit ngan mak nyerr.. pantang nampak kelibat aku jek.. terus menggelupur.. tah per per tah.... pastu budak ni kuat bepeluh.. malam tido bukak aircond.. tp temp 26c jerk mcm tu.. ko tutup jer.. tak sampai 2 minit dia penerajang ko.. dia tampar muka ko.. tau-tau kaki dia dah sampai kat hidung apak dia.. hahahaha... kalau boleh becakap agaknye dia dah sound 'hoiii bukak ler aircond tu.. panas niehhhh'....

buzy body pon leh tahan budak nie.. kalau tengah menyusu tu.. pantang ler dengar bunyik apa-apa.. laju jer kepala menoleh.. dgr org batuk dia toleh, dengar org bersin toleh.. dengar org cakap toleh... kene senyap sunyiiiii jer baru dia boleh bawak bertenang..... cettttt...

tu anak bapak tuuu.. heeheeeee.. akak dia Acih lagi best... aku tak leh tahan lah kalau budak ni mengigau.. bukan mengigau lah.. orang panggil apa tu? pisat-pisat? kalau malam dia dah tetido kat hall tu.. kejut suruh tido dalam bilik kemain susahnye nak bangun.. ko angkat dudukkan dia.. dia leh telentok-lentok..aku ingat dah pengsan ke apa.. pastu suruh gi toilet kencing dulu.. malam tadi lah kelakar.. apak dia kejut suruh gi kencing dulu.. dia bangun bukak baju... apak dia marah lahh.. "bukan bukak bajuuuuuu... bukak pantyyy jer, kencing!"... hahah.. dia nak bukak jugak baju.. ahhh suka ati ko lah.. dah bukak baju, dia bukak panty.. pastu dia jalan-jalan sana sini.. apak dia jerit.. "hoiii.. toilet sini, nak gi mana tu?".. mcm tu lah Acih... dulu lagi best, suruh gi kencing dia gi pintu almari boleh?

yang besar tu memang pelawak antarabangsa kitorang.. yang kecik tu dah nampak sikit-sikit karakter dia.. takpe.. kita tunggu jer besar besok camna.. ;)



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

Liyanaroxx said...

comel giler!!!!kakak & adik dua2 dah jadik mak lawak dalam umah ek? ;)

zue said...

hai suke sgt bc blog u...sbb ayat sume best2...nak tgelak i...tuan dia mcm stylo...tp sbnrnya selamba giler...cayalah....

J.M.R said...

heheh..kelakor bab acih nak kencing gi bukak pintu lemari..amaani pon lawak gk ni nanti..heheheh

zue said...

hai...nmpk u stylo sgt...tp rupanya selamba giler...bile bc post u mst tsengih sorg2...

http://zueddy.blogspot.com

Halia Kentang @ Annpaan said...

amani nampk berganda2x tembamnya klu senyum=)

Iela Fazielah said...

budak2 kalau nak tgk dia but lwak tgk time dia tgh tido tu..pastu kejut bgn mcm si acih tu... mmg tergelak je lah...!!

huda said...

comel la ade anak pompuan!

Anonymous said...

so chomel amani and kasih!mak die pon chomel jugak.....

Mimy Hamid said...

anak ko mmg comel giler...aku geram....doa kan aku nak anak supa cam ko ni...terbayang bayang selalu

Mariana said...

alaa tomeynye...btw dah folo u...exchange link nak tak...tomey amat anak u

Madam Bling Bling said...

so chomel la budak bedua tu...mine also 2 daughters..lain-lain karektor, sorang manja, sorang lagi pembuli. Macam nak same la tu..tapi amaani very cute naik keter kancil tu..

mAmAbuDaK said...

anak kita sme lawak

Nur Syazwani Mustafa said...

mesti nk komen kalo ada gmbr dak bulat tuuuuuuuu..gerammmmmmmmm sgttttttttt la kat dia...huhuhuhuhuhu.......

sheila said...

bila anak aku nak blaja duduk ni...jeles aku wei