Friday, January 14, 2011

Thank You Wannnnnnn!!!!

Ini entry baru keluar oven yer.. panas panas panas... hahahah... dah 3 hari Wan jadi babysitter Amaani tau... nasib lah Wan ada.... first day tu, Wan balik jer umah dia.. terus telan pil sakit urat.. kuakakakkaka... dukung Amaani dah mcm dukung kampit beras.. kuakakak...

Syukur sangat.. Wan duduk dekat... masa Acih plak post kat Nenek Shah Alam.. huii bertuah betul badan mak Kasihs nie.. terus rasa disayangi semua orang.. (ke ko paksa semua orang jaga anak ko) hahaha.. tak kira lah, apa pon diucapkan terima kasih buat Wan dan Nenek.. we love you both!!!

jumaat kan lunch break panjang? so balik umah, Wan ngan Amaani dah tunggu kat lobi..hahaha.. terus masuk kereta bedesup gi Cyber... tatau nak makan apa.. Wan dah makan nasi kerabu kat umah.. so kita makan yang ringan-ringan jek.. kyros kebab.. GILE RINGAN BESAR GEDABAK ko kata ringan? hahaha...mocha iceblended dia sedap sbb tak manis sangat ;)

tengok lah si tembun nie.. hahahah... sian kan mata dia cemeh dah sebelah... Wan korek2 mana tah jumpa cap acih dulu-dulu... dengan baju merah belasahan dia.... comot nye lah budak nie.. ya ampun mcm boy dah ghoper anak aku.. hahahah...

Mak Kasihs... uiii pinggan wan licin.. hahaha... orang lain datang sini sumer dgn opismate.. aku datang dengan anak ngan mak.. KEWL giler.. hahaha.. pakai kasut tinggi dukung anak yang sakit mata.. GILER KEWL kan???





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

annis said...

kesiannye amani mata die sepet sebelah...
but she still cute. =)

Kaseh said...

kesiannya kat amani.. mak dia menten vogeh gitu..heheh

Anonymous said...

rindu nyer nk g cyber..ari jumaat cam ada org jual2 kan kat situ...
cian nyer amani..tp menten kiut..wan pon

J.M.R said...

alaaalala..mata amaani cepet..hikhik

Cik Bucken said...

comeltomelnye chubby babyboy nih..eh..babygurl nih..nk cubittt pp die!>_<

mAmAbuDaK said...

hok oloh...mate cakit pon comel lagik...