Tuesday, January 04, 2011

Handbag baru sudah dibeli...

hahah, padan muke korang..tajuk lain citer lain...

ok ni adalah kejadian hari Ahad... event makan-makan sesajer suker-suker... Atok Brahim ckp sedap..teringin nak makan kat sini lagi.. ok jom lah jomlah.... dah booked, tapi wife abg and Dhya tak dpt join sbb ada sedara meninggal kat Kelate sana...  next time yer..

Acih and Amaani 

acara gedik di bilik air.. kat tepi tu ada bowl ada orkid.. Acih ajak selit celah telinga.. ok mak kau on jerk..hahahahaha...

hahah.. syok tul anak dara nie dah balik umah... ada gak bahan nak begelak ketawa..hahah.. Amaani pon suker! asik gelak jer dia tgk akak dia buat kelaka...

mine, food lain tak sempat snap dah ngap

eh rojak buah ni sedap.. kuah dia pedas meletops.. mangga rangup krap krup..

Acih makan aiskim.. tabur kacang byk2.. sedappp...

lepas makan cepat-cepat suap si kenit plak.. dia pon lapa okeh...

ni hah jer lah gambar yg sempat snap.. sedih kan.. kemraphone tak canggih..camni lah :(

-Crocs & Aldo- auwwww bau kedai..



*ehem* mbmj jer yang mampu T________T syukur alhamdulilah... tp suke suke suke sgt.. suke sling bag sebab nampak ranggi..lagipon sebab saya tak sesuai bag pompuan-pompuan sgt *halasan*.. sebab saya kan jantan pompuan kasar...

Mama ngan Acih

mamanda tercinta.. mamanda? hehehe..

ngan kepohchi

dan lagi.. atok ko dah rimas dah time nie.. tak abes2 begambar.. deyyyy..myanmar mari ka?

auwwwwwww.. sepadan gitew....

atok kene paksa.. "aippppp!! senyum sekarang!!!!!" biaseeeee dia nieeeeeee!!! hahaha...

ok dah itu jer nak update...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

J.M.R said...

acih dh makin pandai posing..siap dh leh layan mama posing gk..

HeLena said...

wow rambut amaani..trojan gitu hihihi..chomel2...

maria said...

wah sonok makan2 ye..

ikanbilis said...

cantek gak hbag baru tuu...ehehehe

Love said...

sentap je tengok mak amani ni kurus lepas beranak dua!

genuine1224 said...

suwit la acih tu..

Aida Zafirah said...

comel je letak bunga orkid kat telinga...:)

Anonymous said...

ada gmba kasih dlm blog ni..kan?
http://damncoolpics.blogspot.com

Nurul Shahirah said...

mak ngan anak sama je!! hak3..gediks pun lebih kurengg..hehe..kak filla badan lawa la..walaupun dah beranak 2. cun..tak kurus sangat, tak gemoks sangat..perfect!