Thursday, January 27, 2011

VOTE JANGAN TAK VOTE...

*sticky post till 28th Jan*
*MUNTAH DARAH LAH KORANG..HAHA*


Kalau korang sayang AKU ACIH baik korang vote sekarang... huahahaha... suke tak? suke tak orang paksa-paksa?

nak vote pasal apa plak? ahhh tu nanti lah last-last aku citer.. skarang jom layan tengok gambar syok sendiri Acih ni dulu ;)
aku suke dia buat rambut depan mcm ni.. tapi dia dah besar.. ada taste sendiri.. dia tak suke fringe mcm tu...
haaa dia suke fringe mcm tu.. senget-senget ketepi konon.. pose dia pose sendiri okeh.. anak mak kan hover.. tak yah ajar....

bukak mulut tayang gigi terus HANCOSSSSSSSS!!!!! oh tu ketiak baru lepas tonyoh ngan wet tissue.. BEKEGHAKKKKK Kasih!!! hahahahah..  

menyeksi tak tentu pasal... baju tu bukan jenis ikat2 kat tengkuk pon.. tapi dia kan gedik?

nape? bengkak pipi ke aper?

Sudahlah sudahhhhhhhhhhhhhhh... (ikut lagu tema cinta canduri yer)


Ok back to the topic, korang jarang tengok Mak Kasihs ni masuk petandingan2 ni kan.. so azam tahun 2011 ialah masuk segala jenis pertandingan dan TEBALKAN MUKA sploh inci ^__^

malu lah ai nak suruh u all click-click vote nie.. mcm tak laku plak ngeh ngeh ngeh.. tapi tak kira... 2011 tahun berjimat cermat sebab nak pindah rumah.. so mesti masuk segala competition yang ada! kalau tak, mak bersila atas lantai makan ikan keghinggggggggg jer kang.. *nanges kuat kuat*

so gambar pilihan untuk Flaunt your moment ialah:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


amacam? mesra alam tak Mak dan Anak?? hahahahaha....


kalau sayang dan cinta kat kami, sila lah click VOTE ... sebab saya nak menang Friso Flaunt It Contest...

boleh vote kami hingga 28 Januari 2011 

itu je.. *maluuuuuuuu tapi mauuuuuuuuuuuuu*   ;)




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

29 comments:

Deanna Aziz said...

saya dah vote - comel...i loike

Deanna Aziz said...

saya dah vote - comel...i loike

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck..nak vote jugak la...cute sangat...

Miss Moon said...

baik aku akan vote nko n acih

huda said...

dah vote!

kalo menang bole sahre hadiah ke? ;)

Emma Muzaffar said...

kak Filla , dah vote ! good luck ya :)

Zahira said...

Dah vote! Sukeeeeeeeeee!

kema said...

dah vote..kalo mng adiah leh kongsi x???hehehe..

Kaseh said...

wokeh babe..gua vote...

Anonymous said...

Ok dah vote...

Suka3 sangattt

Anonymous said...

Ok dah vote...

Suka3 sangattt

mAmAbuDaK said...

dah vot..vot aku balik kahhhhhh

Cik Ayu said...

dah vote buk pilla~~

J.M.R said...

DONE..nnt menang, ada makan2 kan? :-p

Ummi Eisya said...

kita dah vote kak filla..

vote kita blk ye..

http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10150&menu=gallery

Filla ~ Kasihs said...

TQ koranggg!! i lap u olls lah!!! makan-makan? ada ada ada... roti canai boleh? hahahaha

happy2gether said...

key Filla aku pon nak vote ko...rasa nak try my luck gak...huhuu kalo aku masuk ko vote aku gak ek...eheheh

Anonymous said...

kami sudah vote for acih yg tomey dan mama acih juga...:)))

Ain said...

cute!!!

dah vote dah...

jom vote untuk anak2 ain pulak...

http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10192&menu=gallery

theblabber. said...
This comment has been removed by the author.
Filla ~ Kasihs said...

yang dah vote tqvm..muahhhsss!! nanti yang ada masuk jugak.. mak vote okeh? kat opis takleh bukak fb.. kalau mak sompek, kat umah mak vote yeh???

nabiha said...

kak filla, kite dah vote.. comey2/

AYuNG said...

yehzaaaa kak filla, dh vote dh..
gud luck!

Anonymous said...

dah vote...so chumelssss...

:: ija ::

Pembawa_Wacana said...

comel jer budak ni..hehee

dorin said...

acih cute...mak acih super cute..kahkahkah...
dah vote dah..hihi

Jurr Loosy said...

http://www.facebook.com/cstproduction.
try la contest ni..just suggestion...
.
http://www.cstproduction.blogspot.com/

mamayiyen said...

mujur sempat vote! hari ni last day kan filla.. saya vote yg ke 266 tadi :) harus menang tau!

sYuFiNaZ SuHAiMiN... said...

dua2 sangat comel....