Wednesday, January 05, 2011

AWEK SEKSI-SEKSA-SEKSI...

ko ada laki pakai cekak rambut? mak adaaa..*jangan jeles*

auwwwwwwwwwwwww pink lagi

mampos aku kene penerajang kalau dia jumpa gamba ni kat sini.. hahahaha



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

21 comments:

cik puan akish said...

aku ade...!!!!

hehehheheh

mAmAbuDaK said...

hahaha caya la pak radie...ilek je kene buli

~RiNa~JeYnA~AmiRa~aDaM~ said...

Ler aku ingat si acih dari belakang.. sweet.. ;P

Golden Rose said...

salam perkenalan....dah lama jadi silent reader br sekarang brani nak kenalkan diri...suka baca blog kaseh..lawak & informatif..anak2 pun cute sesgt specially amani...suke dagu die.

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

yellowie roses said...

comel gilakkkk...hahahaha

OneSimpleMother said...

kahkahkah.. pak radie ni memang lawak semenjak skolah2 dulu. classmate ai ni.. hehehe..

nasazfrog... said...

yer2 kite tau sapa.... hehehee

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

keh keh keh...mmg tak dpt ler kalau kat luar kan...

cayolah pak radie
nasib baik blog tak leh nak tag gambar kan...kalau tak sure, ramai yg tag kan gambar pak radie tu

Iela Fazielah said...

skali-skala.. xpe... dia xmarah punyer..haha!

Madam Bling Bling said...

filla, pacik azmi i pun baru ni tetibe tesampuk rajin masak kat rumah, pulak tu tesampuk pakai cekak anak dia ade riben besar kat tepi,pun same kaler pink..cume sayang ahh tak sempat snap. Haku ingat laki aku je sorang nak memondan kejap. :)

Lily Al-Jamilullail said...

mcm kenal je...ahahah

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kejam filla..hahahahah..

Mahirah Kamaludin said...

Rambut mengurai tu tak menahan, siap beriben bagai kannnn...

onniey84 said...

hehhehe cute..

Love said...

alaa.... tomeinye pak radie..

...$weE+ 666... said...

...aku ada!!! tp lom smpt snap candid pix lg hahahahahahaha~

Filla ~ Kasihs said...

aku dulu memang adore lelaki pakai cekak rambut.. tapi bukan lah cekak rambut siap riben-riben kaler pink!!!!! hahahaha

ZIZIEEEEEEEEE!!!! MISS U...

la d0n$eja n0reul said...

s0 suweeetttt....
dh mcm acih je...

J.M.R said...

igtkn nyah mana tadi,..kahkah

bugs said...

comel jerr,hahaha

...$weE+ 666... said...

...i miss u too poms!!! like crazy okehhh!!! huhuhu~
kaler pink tu menyerlahkan sket 'kelembutan' dlm diri jantanz ko tu... hahaha~