Friday, January 21, 2011

Si Cemeh yang sepi lagi sunyi lagi bosan..

Assalamualaikum...

Ni mak tgh nak merasa hebat ke tak hebat update blog kat dlm bank...pagi tadi g klinik dpt MC..tq sayangku Amaani yang telah memindahkan virus kpada mak apak bliau..skarang mak ngn apak dia dah mcm draculla...tapi mak draculla modenlah..siap leh g bank gitewwww..

Skarang sila layan aku boleh tak?? Bosan nak mam dowwww. No giliran adalah 20 org lagi *pengsan*...dah lah park jauh gile..mesti turun 6kg...huahahaha..

Nak type mata dah x nampak ni..boleh bukak sebelah je..cpt layan mak ni...nescaya haku jawab komen korang satu-satu..bye...


Sekian,
Budak cemeh

15 comments:

Mimy Hamid said...

sure spek mata ko stylo kan....hehehe takpe cemeh pun cemeh la

Srikandi Yka said...

alololo cian akak...
kak letak air susu ibu org tua2 kate la...xtau la plak bkesan ke x...akak mate drakula pun comel hape....

la d0n$eja n0reul said...

alahai ciannye...
ptt smlm nmpk akak mata sepet semacam je..yang pak radie plak mata merah cam bru bngun tid0..huhu..
sem0ga cpt smbuh...(^_^)....

Kaseh said...

cuba ko sengeh jek kat office bank tu...ilang sunyi ko beb..

mAmAbuDaK said...

hohoho...gila sebok orang bank tgk filla ngan lappy...

Filla ~ Kasihs said...

Mimy: haha spek tetinggal..

Sri kandi:susu sendiri bole???huahahahaha

La don senja: ishhhhhhh malunyeeeeee

| Cik Hani | said...

heheehe sian kt akak...tkpe2, maintain cool kak. :)

Filla ~ Kasihs said...

Kaseh: senyum? X senyum pon mata cannot open..kalau senyum?

Mamabudak:lappy??hahaha x penah bwk lappy klua..malas!

Cik hani: tq tq ;)

Liyanaroxx said...

Sib baik ada enchek BB buat peneman akak kan?dpt update blog gitew~ =P

get well soon kak filla!

Shima Md. Zahar said...

adoiii.. sakitttnyaaa sure senakkan mata tu...

get well soon... :)

Lenny said...

ahahaha.. kesian koo.. seb baik smalam tak jd aku jumpa pak radie.. kot tak.. berjangkiiitt!

AYuNG said...

akak cemeh..hehe

dh pulang dari bank ker?? udah pegi klinik cek mata ker? hehe..

aresaliyana said...

bahaya tue sakit mata... hope xberjangkit kat acih....

Anonymous said...

Dh tua2 ni klau kena sakit mata siksanya lebih sikit la Filla, nk pulak ada anak kecik, I dh kena thn lepas pon jngkit dari anak gak, 16 hari MC...

genny da bomb said...

xsabar nk kongsi..i was driving n listening to hot.fm..u know what???your blog name has been mentioned as favourite blog by someone!!cayalah buk pilla!masuk radio pulak hihi