Friday, January 28, 2011

Mari Lihat siapa berwebcam....

Sile lah jangan muntah kat pc memasing... hahahah... mesti ada orang tak suka aku kan? pastu mcm *eiii eiiii eiiiii geli lah pompuan nie.. eiii eiii benci lah... eii eiiiii nyampah lah.... eiii eiiii eiiiii* muahahahaha.... sila sila nyampah lagi... ai tak kisah pownnnnnn... 

aku baru suruh Pak Radie ajar cemana nak guna webcam kat laptop.. KESIAN kan??? aku dok click snap photos tapi tak jadi aper pon... pastu suh dia tolong setting kan... sambil tu mak gi potong kuku yang dah sama level ngan ponti... masa basuh bontot Amaani aritu.. MIL cakap 'Ya Allahhhh filla panjangnye kuku.. tekelayakkkkkk bontot anak kau kang'.. huahahahah.. mak tekelayak tu apa? tekoyak eh? terus mcm ermm ermmm.. tulahhh dari sehari ke sehari nak potong.. tak sompek :(

nanti kita guna video plak yeh? nak tengok Amaani beraksi tak? ke nak tengok filla nyanyi live.. tak yah lah... sesak napas korang nanti >_____<

aku kan MC dapat 5 hari.. Pak Radie dari 2 hari jadi 5 hari.. tu pon next week dia kene pegi balik hospital maybe disambung lagi..lelama boss ko nyampah terus "U're Fired!" matilah aku makan ikan kering jer anak beranak.... 
muka baru bangun tido sorry yer.. muka tak make up maka jadi lah seperti itu.. nampak sangat muka ko elok sikit selama ni pon sebab make-up seploh inci ;( 

oh ni firt time try snap.. testing...gambar atas tu ngeri kan mata pak radie? mata mak dah 80% ok... 

tgk dah ok kan mata? leh pakai eye liner sudahhhh ;) oh time ni Pak Radie dah tak layan.. dia kat dalam aku syok sendiri kat balcony... muahahahaaaaa....

korang rasa ni edit ke tak? haruss lah... malu nak tayang jerawat halus kat dahi ngeh ngeh ngeh.. sepanjang beberapa hari.. aku jadi minah rempit berspek gilir-gilir.. gile dalam shopping complex pon pakai spek.. pastu ada orang tengok-tengok..mesti dia ckp aku poyo.. so aku terus bukak spek dan pandang muke dia.. pandai plak takut tgk mata mak merah biji saga? hahah.. padan muke ko.. kalu bejangkit lagi bagus..hihih..

ini rayban kesayangan sebab kesayangan yang bagi.. auwwww malu.. mother's day dapat rayban wayfarer.. mesti lah suke ;p sebab tu makin rajin jaga anak.. hahah logik?

ini spek mata lalat kesayangan yang dibeli sendiri cuma kesayangan tolong top up sikit je.. hahaha... 

itu jer pon spek yang ado... nak tambah collection duit takde... lagipon baik buat beli barang-barang umah baru.. lagi ada hasil.. kuakakka.... oihhhh nanti mak buat entry misi mencari 'perhiasan rumah' masa sakit mata yeh? suke tak?


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

mira shahidan said...

pagi pagi pun jadi lah nk webcam,heee...

Miss Moon said...

ok la tew fillaaaaaaaaaaaaa

smart apa pakai spek tew ...akakkakakak

wey pom nih dah pandai pakai web cam harus nanti on ym on la skalik webcam tewwwwwwwwwwww auwwwww

jenuh la plak pasnih nak ajar nko berskype bagai

Mimy Hamid said...

aku suka rayban wayfarer...weeewitttttt

Lenny said...

buat buat... kang aku bleh sekodeng hasil pencarian kooo...

J.M.R said...

bgus2..maju setapak lagi nih..hehehe..pasni bergaya sakan depan webcam lak ye kak..

dah sy vote utk tgk aksi amaani!!:-)

Iela Fazielah said...

cantik giler rayban tu.... ila pun xpandai guna webcam lappy baru...

Liyanaroxx said...

fuh..dah cam angelina jolie dah saya tgk akak pakai spek ray ban tuh~ ;)