Wednesday, February 02, 2011

Warming Up...

sejak poyo-poyo update status kat twitter nie.... sepi plak blog ni.. hahaha.. itu semua alasan okeh.. sebenarnya kabel BB aku ni haaa.. tak leh transfer gambo ke lappy/pc.. tadi member tolong 'basuh' sikit bb ni baru lah boley ;)

so aku nak kene tarik napas amik mood dulu... utk menceriakan korang-korang yang rasa-rasa perlu untuk diceriakan...

korang keje ke? aku keje.. tapi mcm tak keje... sebab takde orang pon kat opis... hahahah.. serammmmm... tapi sebab buat-buat bizi pagi tadi.. so takde lah rasa seram... oh ye pagi tadi dok siapkan claim boss.. don't worry, keje-keje opis semua settle.. pastu takde keje...terus book flight online.. mcm CIBAI.. hah kan dah mencarut.. giler babi sakit jantung aku okeh... ada ke bila ko tgh key in details passenger.. pastu dia ckp ko kene fill in tu not more than 9 minutes? ada ke??? bekejar-kejar aku okeh.. pastu dia siap remind ko ada 60 seconds left.. boley boley boley ke???? pastu selamber badak toing keluar balik page nak booking... cibaiiii.... sekali dua ok lagi.. ini dekat 8 kali aku buat dia buat aku cenggitu... sampai aku dah hapal lah ic sekor-sekor.. last-last, aku  pecah dua group.. settle booked one group.. pastu sambung lagi one group.. nasib lah dapat flight yg sama.. kalau tak? bayangkan ko dah sampai kat page submit payment nie.. ko click jer submit.. bukan dia process.. tapi dia hantar ko balik kat page masukkan details passenger.. agak-agaklah... rasa nak penerajang jer pc ni tadi... berkat kesabaran.. dapatlah settle selepas 3 jam?? muahahaha.. syaiton tul... sapa follow mak kat twitter jer tau destinasi ku.. bukan bandung yerrr.. hahaha.. nak follow? search jer fillanie .. i rela difollow.. auwwwwwwwwwwwwwwwwwwww... PANG!


dah penat mengurus tiket tu.. terus laju-laju gi foodcourt... hari ni turun sowang jer.. tu lauk saya.. acik tu buh nasik sikit jer.. gile ke? aku siap sound "cik, tambah sikit lagi.. tak cukup".. skali makcik tu plak malu.. "oh bolehhhh... takut isi banyak nasi nanti letak lauk dah tak muat"... eh dia yg malu ke aku yang malu? kenyang dowww.. dah lah pedas nak mampos....

gambar atas ni pagi tadi.. gi breakfast ngan Pak Radie... tepaksa i snap muke sendiri sebab dia tak kuasaaa nak snap.. hari ni pakai seluar jek..sbb takde orang kat opis ;) baju polka dots tu jangan tegur napa asik pakai ni je.. aku blasah kang!

pasni leh rajin-rajin represh blog ni..sebab akan cuba update selalu ;)


untuk yang menyambut tahun baru cina.. di ucapkan Happy Chinese New Year!!!!!!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR ONLY RM65
FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

J.M.R said...

dah follow..yey!

~Rina Mazlan~ said...

harini mmg ramai org cuti.. hanya org giler je keje..wakaakaka (termasuk aku)

Cahaya Puteri said...

da follow jugek!=D