Wednesday, February 09, 2011

Video Pertama Kasih Amaani....

ko bajet ko diva? standard2 Katie Holmes? muahahahahaha....

tetiba rasa mcm best plak update blog tak payah menceceh panjang-panjang.. masuk jer video sudeyy..nie video amaani cakap 'PAPA'.... blerghhhh.. padahal bukan semua baby first word mereka ialah PAPAPAPAPAPPAAAAPPPPP ke? hahahah... tp Amaani kalau ajar..nanti dia ikut.. PAPA.... PAPA.... PAPA..... bukan PAPAPAPAPAAAAPPPP... aku papap kang! biasalah, mak mana yang tak perasan anak memasing pandai??? *ehem* hihihi...

tapi dinasihatkan sebelum view video nie, slow kan volume memasing yer... suara Amaani takde lah over... suara mak dia je yang lebih.. tekepiiiiiiiiiiiiiiiittttt okeh suara mak! muahahah... sakit jantung aku dengar suara sendiri... ok, itu bukan suara sebenar saya.. saya gunakan suara itu utk berkomunikasi dengan budak kecik sahaja okeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhh >____<" suara i lemak merdu gemersik bak buluh perindu haktuih..


sekian, *malu nak masuk bawah meja kejapp.. auwwwwwwwwwww*



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

~Rina Mazlan~ said...

Papaa papaaa... comelnyer.. cuba lah ajar cakap mama lak.. budak tu pun dah bosan asik papa papa papa.. aii..

AYuNG said...

comey gila ahh....mcm bebetul lak dia ikut cakap "papa" tuh...hehe

mAmAbuDaK said...

holololololololoholohhhhh amani sbut mak cik plak...i fan club fanatic amani ngan acih...

ibu_umairah said...

sangat comellll...geram!!

Liyanaroxx said...

SUMPAH RASA NAK GEGET PIPI SI MONTEL ITU!!!

cik sophia kirai said...

mama pakse eyh hehehe
cool la amani...muah!!

Lenny said...

mmg sore ko la yg aku dengar.. sore amaani cam ala segan gituuu....

hahahhahah...:P

sajer jer aku nak ngutuk ko..:D

Lenny said...

eh satu lg.. nak pinjam pipi dier bleh.... sodapppp nak sedut2... geget2... hahhahahaha...:P

john n amal said...

alalalala..comeyyyyyy nyer amaani!!! geyam je negok pipi dia. geget kang! ^^

dorin said...

kehkehkeh..so comey...
tapi suara kak filla mmg camtu ke??? hahaha..terkepit kak...

vee said...

vdo ni mmg dh xde ea????