Friday, February 11, 2011

Bye Adi Putra....

*ehem*

meh nak kenalkan sikit kat korang.. nilah dia hero yang telah mencurik hati nurani mak..muahahahah... sorry Adi, (Adi putra okeh, bukan Adi Pak Radie)... i've to say goodbye to you... T__T

aku dapati hero malaya paling handsome setakat ni ialah Sharnaaz Ahmad Basir.. so kepada boipren-boipren lain.. bye! hihihi...

giler comel okeh... bukan setakat comel.. belakon pon best gilerrrssss.... sapa tengok Ungunya Cinta kat Astro Ria malam tadi? sapa tak tengok, maka anda adalah golongan yang rugi.. muahahahhah..

Ungunya Cinta dibintangan oii silap.. dibintangi.. oleh pelakon-pelakon seperti Sharnaaz, Leez AF, Didie Alias dan Sharifah Shahirah.. memang kelaka habis.. jalan cerita simple dan biasa je.. memula tak suke, pastu lama-lama suke, lepas dua-dua dah suke, hero plak ada barah...pastu mati..geli giler kan jalan citer mcm nie? tapi cerita ni hebat.. jadi betullah jalan cerita tu tak lah penting sangat.. yang penting siapa yang melakonkan cerita tu.. kalau Sharnaaz tu dah tentu-tentu hebat kalau bawak watak nakal.. nakal nak mampos okeh.. aku rasa nak cium sepak-sepak jer time dia kenakan si Leez/Ungu tu.. hahah..

dan aku tak sangka si Leez tu giler hebat lakonan dia okeh.. bagi aku bukan senanglah nak tengok pelakon perempuan belakon watak yang ala-ala ganas tomboy sikit.. silap-silap buat orang menyampah jek.. tapi Leez ni kena okeh!!!! tak nampak gedik langsung... ganas-ganas dia.. nampak jugak lembut dia.. comel plak tuuu.. sukeeeeeeee!!!! dah lah naik skuter kaler pink.. menjadi tul lah lakonan dia ngan sharnaaz nie.. nampak tak dibuat-buat.. slamber giler... kualiti filem pon cun.. macam citer filem-filem indon sikit.. pilihan lagu pon best-best.... ahhhhhh.. touching abissssssss... comellll... suweeettttt...

ok, cukup-cukuplah mengulas pilemmm... *malu aiiiiii*

mak ai.. manja nyerlah muker ko nie.. rasa nak sepak-sepak jer ;)

comel

macho

macam jepun

biasa je.. muahahahha.. nampak nawww jeles..muahahhaha... Leez AF, thumbs up!!!! okeh, aku admit, aku suke kau sekarang... tiada tandingan!

dah ko takyah jadi penyanyi lah.. gi jadi pelakon jer.. lagi bagus ;)



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

nadia.yusof said...

masa yang lepas diorang karok, pastu sharnaaz tumbuk2 manja kat pipi leez, pastu leez feeling2 tu part paling OMG, nak jugak!! hehhe. tapi bestkan, feel dia ala2 feel citer korea dah.. cuma minah yg bajet hot yg ngaku sharnaaz tu pakwe dia tu mmg xleh blah. rasa nak tumbuk sbb x hot pun!!!

Pn. Zana said...

huhu. ada ulangan kan cite nih.nnti nak tengok .

eh, die ni yg jadi bos dottie kan?nama x tau..:D

Sidratul Muntaha said...

shanaz mmg comel.
wa kenal di masa tgk citer dottie.
huhuhuhu..
lgi hensem n sweet.
dia berlakon lgi real dgn dak dottie tu.
huuh

nifalnin... said...

owhhh... sy pun heart sharnaaz jugak... since dia berlakon dlm dottie.. sgt comel bile dia shenyum... caher okeh... huhuhuhu.... bibir dia cekci kan...

~Rina Mazlan~ said...

oooo maaf umah aku takde astro..*malu*

sya said...

i pon tengok...siap berangan klu la leez tu i, mau pening director dok asyik ulang 'action' & 'cut' coz nk sharnaaz tumbuk2 manja lg hahahaha

J.M.R said...

yes, leez!! lama tak tengok..rindu lak..

CikKaikazie said...

rugi lak xtgk.smlm tgk awal2 jek.bila tgk rase cm citer korea ngan indonesia yg ungu violet tu trus tukar cenel.

nnti ade ulangan nk tgklah..sis u mmg terbaek ah bab2 wt review nih.terpengaruh tros.

AYuNG said...

kak...ni mesti kes tangkap cintan tgk cita kat atrok mlm tadi nih kn..:)

Anonymous said...

a'ahh.
best sgt!
tp ending dramatik sgt lah, boleh mati pulak.
kesian leez sorang2.
dah lah die betul2 suke kt andi tue.
=/

Nur Anwar said...

haihh.. ni yg wat aku nak gado ngan mu nih kak filla. dolu2 rampas ad, skrg sharnaaz plak.. aiyakkk. taste kita seropaaaaa la kak

Nur Anwar said...

Haihh.. ni yg wat aku nak gado ngan kak filla nih. aritu rampas ady, skrg sharnaaz plak. apsal taste kita sama arr?

Miss Nurul said...

serius bes cite ni dow..kita asek la tegelak gelak memanjang tgk cite ni..dengan sweetnye nak mampos derang blakon..pas2 diolog derang sgt lawak ok..selamber je bdk 2 org ni..da la nama unggu..dan dan 2 rs nak tuka nama jd unggu jgk blh x..hee..astro cepatlah ulang lagik! 400 kali pun xpa keke

Anonymous said...

ala..cite tu tiru cite korea..my tutor friend..bes lg korea nye..huhu