Tuesday, February 08, 2011

Mari Menjadi Pengikut Fillanie...

hahaha.. seram tak ayat seruan haku? dah macam AyahPin auw auw auwwww... mak baru nak aktip-aktip kan diri ni haaa.. bukan reti sangat pon.. tapi menarik jugak? kalau korang selalu sedih sebab susah sgt nak earn money from nuffnang.. tak pe.. jangan putus asa... nuffnang kan baik hati.. dia siap bagi adik beradik cucu cicit nak bantu kita-kita nie...


adik beradik nuffnang kan #ChurpChurp.. so kalau korang dah ada nuffnang, korang juga wajib ada adik dia ChurpChurp...


Saya sudah, anda tak nak ke? kalau nak join sila click kat bawah ni.....


nak duit click dan daftarlah menjadi ahli seperti saya: #ChurpChurp



Ok, selamat menjana pendapatan... caiyookkkkkk!!!

5 comments:

J.M.R said...

pengikut cari duit rupanya..igtkn apa...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

join je ke? takde buat iklan or apa. dah join tapi cam tu je ke fila?

Filla ~ Kasihs said...

shinnaz: dah join tu maknanya dah sign up lah kan? nanti dia ada dashboard jugak sama jer mcm nuffnang.. tp churpchurp ni lebih utk tweeter and facebook user utk spread kan advert....

A . L . A said...

kak filla punye ID tweet ape yea??sy dh masuk churpchurp dah..nk jd follower kak filla dlm twitter

Filla ~ Kasihs said...

A.L.A: id tweeter saya 'fillanie'