Sunday, February 06, 2011

MEMBASUH BAGI NAMPAK BARU...

Kerja-kerja pembersihan dilakukan baru-baru ini... heheh... kumpul yang kepam-kepam.. sumbat washing machine, zassss sidai semua sekali...

kalau ada soft toys yang comel-comel.. simpan elok-elok... nanti boleh buat rak untuk display..comel kan?
singa sengih tu birthday present masa birthday Acih 2 yrs dulu.. from umi Najla kawan kat fotopages dulu... yang frog dukung anak tu Acih menang Pa & Ma anto gambo dia baby dulu.. yg lain-lain dah tak ingat.. 

ok itu ajer nak citer.. nampak naaaw tak de modal ;)


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

-butterfly- said...

:: hehe..
:: same lah cm iza..
:: still simpan soft-toy dolu2..
:: ingat nak buat garage sale tp pk2 balik..syg la...huhu

^izzah_fendi^

Si Hitam Manis said...

membasuh bagi nampak baru... silap-silap berbulu-bulu, hati haru biru :)

Iela Fazielah said...

ghajinnyer....

mAmAbuDaK said...

singa sengih = mama acih time mood hokey!!...

J.M.R said...

oowh..boley ek men basuh dlm mesin je softtoy tu?hehehe

SYANI said...

Aku pun camtu jugak.. kalau soft toys memang sumbat dalam washing machine jer

sheila said...

basuh siap spin skali ke nok? bulu-bulu ketiak toys tu x tertanggal ke

Lenny said...

aku pon slalu wat camtuh... walaupon anak2 aku ramai lg laki.. tapi tetap jugak banyak patung2 bear2 nieh seme... so.. bila time rajin.. aku masuk seme dalam mesin.. satu round basuhhhh.... dah bersih and wangiii..:D