Sunday, February 20, 2011

BANDUNG - day 5

16 Feb hari terakhir di bandung.. bangun lambat sikit sebab flight pukul 2 petang.. sebelum balik sempat singgah Eiger FO.. ni utk kaum lelaki yang suke aktiviti outdoor... segala bag, spek, slipar semua ada..dan murah... 

lepas tu singgah makan... Nasi Padang kat Simpang Raya... sila tak payah pegi makan sini.. tak sedap langsung.. bluekkk... tapi aku makan jugaklah kan... hihi...

Acih

pagi tu Amaani badan dia naik 'campak'.. giler dow... menangis non stop pagi tu.. melekat jer bedukung..letih mak...

ok tengok jerlah gamba...penat aku nak citer 



depan restoran

AbgPik AJK makan.. segala duit makan diserahkan kepada beliau... 

kat airport bandung

3 beranak

sehati sejiwa







semua air haku nak, orange, guava, coke..

tak dap 

tapi kusi comel kan? kalerpul..

KLIA

ok, sekian.. mak nak muntah hijo dah nie.. 



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Zira Abu Bakar said...

blog u nih bole jd reference 4 sapa yg x pernah pegi Bandung. I dh suruh my friend refer your blog bila diaorg tanya apa yg ada kat Bandung pasal i dh x larat nak ulang suara dah...btw u boleh create satu lg topic utk tips2 sms berada di Bandung.
1 tip yg i boleh share jgn pegi Bandung waktu pertengahan June smp pertengahan July coz waktu tu diaorg tgh cuti sekolah n kebanyaakan stok kat FO akan cepat habis..aper pun tq

atiey said...

uih banyak tul gambo..nek kebas bontot mak dok bw akaknyer blog...anyway atiey dengki tullah...nape pegi tak ajak...sadis...waaaa pak ratno...hihihi..

J.M.R said...

acih dah ade boipren ek..mesti rmai laki kat luar yg frust...khikihkhi

elly hamzah said...

nak g bandung..nak g bandung..bila leh buleh nak g bandung ni?best nye tgk filla gi bandung

onniesham said...

fuhhh, jenuh aku khatam entry ko dari day 1 smpai day 5. aku plak yg sonok baca. tingat pi bndung last year, best gilak. owh bali heaven tu bru bukak eh. ptt la aku pi last year xde tmpat tu. kalo ada konpem mak pi melepak kt dlm tu smbil shoppinng.

phewittt acih leh boria la ngan echa pkai baju tengkorak tu. aiii loikeeee

Filla ~ Kasihs said...

zira abu bakar: sharing is caring..oh tq for the info.. june - july jangan pegi bandung!!!

atiey: boleh jer ajak.. meh dok atas bumbum innova..berani? muahah.

jmr: hahah.. bukan boipren katanya.. teman tapi mesra ;)

elly hamzah: booking jer flight ticket awal2 so murah sikit nanti

onniesham: haha.. aku bli kat sana.. tetiba teringat kat ko time tu.. ada lagi selai love love..haha

atiey said...

amani atiey booking yer..nak wat menantu..huhu..nnti boleh bawak mak mentua gi bandung..hhahaaaa...

Ceritera Kami said...

sis nak tanya sis g sna just hire pak ratno jadi guide je ker? bukan ambik pakej ker? blh ker ye?

Filla ~ Kasihs said...

ceritera kami: pak ratno tu supir jer.. tapi senang dengan dia..sbb ktorang diskas ngn dia mana-mana nak pegi..lagipon dia tau semua fo, dan kadang dia suggest jugak mana pegi dulu mana elok pegi kemudian ;)

Ceritera Kami said...

yeker? coz first may ke sana? tiket dh beli..but x tau...nk ambik pakej mna? pak ratno tue ad trasnport ker or kita sewa sendiri..:) tq sis

Ceritera Kami said...

sis napa jun n julai x leh g sna ye?