Wednesday, February 02, 2011

Perempuan Seksi di bilik air...

korang ingat aku nak upload gamba pompuan mana seksi? muahaha... tak dapat lah babe.. padan muke sesapa yg cuba google 'seksi' ke.. perempuan di bilik air ke.. muahahaha... rasakan!

ngadaplah puas-puas aksi perempuan ni mandi-manda yer..

tu muka dia selalu buat sebenarnya ;) tapi gambar ni terblur skit plak... kalau dia start buat muka kemik dia mcm tu... ringan je tangan mak kau ni nak melempang.. hahah.. aku ni ada penyakit..kalau geram je nak lempang... sian sapa jadi anak-anak mak.. hahah..

dia memang suke mandi budak nie... ko letak lah air sejuk ke.. air suam ke.. dia ok jer...

lagi satu sekarang ni pe'el dia... kalau panggil nama dia "Amaani... Amaaaaaaniiiiiii".. dia takkan pandang okeh.. dia pandang tempat lain.. tapi mulut senyum-senyum.. konon-konon laaaaa.. muahahahaaa...

teacher kat school kata Amaani tak suke nestum.. dan tak suke bubur nasi... kalau dia tak suke.. dia akan sembur-sembuur... brrrrrrrrrrrrrrr..bbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrr... hahaha.. cikgu ckp budak lain kalau tak suke, dorang tolak.. amaani ngap tapi BRRRRRRRR BRRR BRRR...

sejak gigi bawah dah keluar dua batang.. waaaaaaahh menangis mak kau nak bf... ada ke bf anak menjerit-jerit.. saiko...

dia dah pandai ronda-ronda satu umah dah.. meniarap dari ujung sana patah balik ke sini... pusing abis lahh..

sekarang duduk dah tak risau dia telentang ke aper ker.. sebab duduk dah terror.. kecuali akak dia relekkkk jer tolak adik ke belakang.. tapi kejadian mcm tu selalu atas tilam lah.. cuba atas lantai dia tolak adik dia.. ko tengok apa mak kau nak buat...  

oh cepatnye masa berlalu.... baby nie dari lahir sampai umur 1 tahun jer ko leh tengok perkembangan dia yang macam-macam.. lepas setahun dia dah slow sikit.. so aku tanak miss tempoh 1 tahun ni... tebayang dulu masa Acih dah besar... telan air liur jer tengok orang lain kendong anak kecik-kecik.. teringinnnnn sangat tapi takut... so bila dah ada nie.. huwaaaaaaaaaa besttttnye!!!!! tu yang sampai penyek-penyek budak nie aku keje kan.. hahahahhaha..



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR ONLY RM65
FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

J.M.R said...

pergh...seksi wo amoiii nih...

-butterfly- said...

:: cian amani kena penyet2 erk?
:: ni mesti Mama die suke makan ayam penyet..
:: huhu..
:: amani sungguh adorable...:)

^izzah_fendi^

-ilyannur- said...

senset2 ni hihi.. tp amaani comel sangat. dulu sy x suka baby perempuan, tapi bila tgk baby girl ni best boleh nk cantik2 kan, dan2 x sabar nk ada baby girl sendiri hihi

Hayati Hamzah said...

comel nye la budak niiii :(( nk gigit2 pipi dia :((

AYuNG said...

awww.....seksi.....comey gila la amani nih kak...

pinjam sari buleh? hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

comel ar amaaniii....ikut muka Kak Kasih!!! Hehe.

Anonymous said...

comellll. do visit me. aikajuna4eva.blogspot.com

ain fathihah said...

aiyaaahhhh! kecomelan melampau. geram!

mamasuri said...

auw..cekcinyer...

Nur Syazwani Mustafa said...

aduii...akak weh....nape la dia ni comel sgt...haha..tgk je amaani ni,ketaq2 dh gigi rasa nya...mst nk komen kecomelan dia...heheh...adoii...nk pnjm sat boleh.. ~_^