Thursday, February 17, 2011

saya dah selamat tiba di tanah air...

muahahah... giler poyo nak mam... nanti-nantilah haku hapdate yer.... korang bukan nak tau sgt pon kan kan? korang nak tengok gamba je kan kan? haaa lambat sikit gambar tuu yer... mak banyak kijer lain nak buat.. ko ingat resize gambar tu hobi haku? pilih-pilih gambar yg nampak mak ni kurus tu senang? sabar yerrr...

oh yer... ni nak story sikit.. sepanjang kat Bandung, Amaani demam okeh! ko bayangkan hazab ke idok nak mengendong dia doplohpatjam? duduk dalam stroller kejap jer.... plak tu.. ngan makkkkk jugak... ngan apak dia tanak sangat.. letih babe! lengan aku dah besar sebelah dah!! dahlah nak shopping... nak kendong anak... memang tak dapekkkk.... paling kuat pon.. tarik Pak Radie...diri kat sebelah.. aku instruct dia.. "Pa bukak tengok baju ni.. tengokkan size dia".. sudahnya... baju utk diri sendiri adalah 3,4 helai sahaja T___T nak gi fitting pon mak tak sempat sebab anak dok merengekkkkk jer...

last day tu, bangun jer tido.. badan Amaani naik bintik-bintik merah halus tu.. menangis non-stop! sampai berpassing-passing orang mendukung amaani... aku nak mandi pon tak lepas... huwaaaaaaa... sekarang Amaani ada kat umah, dah import Wan datang jaga amaani.. sorry wan, takde pilihan!

nanti mak update yer? yang penting... syok jugak gi Bandung nie ;)



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

| Cik Hani | said...

yeayy! at last akak filla nih hupdate blog jugak. sbr menanti ni smpai akak balik. kah3.

Shinnaz Ahmad Rasid said...

yay! filla dah balikkkkkk!!!! yay! yay!

Liyanaroxx said...

okeh kak..cam biasa nak tengok gambar + semua update tentang bandung + semua SPOT shopping yg best kat sana yg saya tak sempat nak pegi last year! =D

Zana_MamaBatrice said...

alahai....sian ko filla....
tp nak buat camnekan..time tu plak amani nak kena demam....
takpe..next time boleh return balik

cepat2 update filla..
aku tak sabar nak bc celoteh ko....kalau ada gambar lagi bagus...baru ler bertambah2 best...

next week zana plak nak gi sana..
tu yg tak sabar ko balik nie, nak bc info dari ko

Siti Fatimah said...

welcome back yay!!! cepat2 lah update x sabar nie...

Anonymous said...

cpot la update lagi dan lagi dan lagi... x sabau nk membaca nihhh...:)))

puan X said...

bagus2 dah balik..aku smpai abis khatam blog ko dr mula sementara tggu ko balik..cpt buh gmbo kurus ko byk2 ye