Friday, January 30, 2009

FRIENDS OH FRIENDS...

Diva Fofular di GE Mall...
Masa org tengah bz2 mengemas and meroboh rumah kat Ulu Klang..aku dah siap2 nak gi dating ngan Miss Jujue Lopez kat GE Mall... hihi.... leh lambat lak minah nie.. nak kene make-up anak2 buah ler aper lah.... tensi aku nie..... memula plan x nak bawak Acih...tp akhirnyer aku angkut gak.... siler tatapi dan ratapi lah gambo ini...
jue...ko ingat ko cantik arrr wat mata gitew!!!!!! sowi ler byk gambo aku x masukkan sbb terpancar jawat2 mak tuh....

ko ingat muker ko sexy arr mcm tu jujue??? ces.... weiiiih seb baik aku hangkut Acih skali kan? leh gak kita gunakan service dia tlg snap gambo kiter nieh..sian anak aku kene buli...

walopon aku tau gambo ni buruk giler... tp x per... aku upload gak... sbb kita kan dlm percobaan nak menampakkan bentuk wajah kita runcing...abih org dok kata kita ni tembam jek lately ni kan kan?... kurus kan ktorang time nieh? huahahahahha... pastu lepak2 si Jujue ni nak kene balik dah... aku pon kene lah ingat sket laki aku dok nunggu tuh.... hangkut Acih balik ke Ulu Klang balik.......

Gathering with Oldfriends @ Mai's Place...

wah aku sgt teruja biler mai sms ajak lepak umah dier..sbb member2 lama ada... Mimie (baju itam) dok tengah tu.. ngn Shidot baju itam rawk pakai tudung biru tuh..ngn Anny cacat kat bakang tuh... tegedik2 ler aku pujuk Pak Radie... alasan aku ialah "alah.. jom arr..sian Acih..leh gak swimming kat sana nanti"... hihih..padahal Pak Radie tgh penat giler sehari suntuk ngemas umah tuh... hihihi.... oh yer..mai sedap spagheti tu..aku tgh lapo..hahah..tq maiii...
ha kannn haaaa kan.... tul tak aku ckp..mak2 budak mmg suker wat sign peace nih?? hihih.. kunun comel ar? mmg pon!..hihi... patut arr ada akak opis ni tegur muker aku tembam skang... arhhhhhhhhhhhhhhhhhh oh tidak!!!
tu dia cik Acih kiter ngn swimming suit pinjam Syasya punyer... thanks Syasya yer...heheh..
ok ni Shidot's son... i'm not sure which one.. Afiq or Aqif... depa nie kan ker kembar..tp sgt pecah prot anak kembo si Dot ni..hahahha.. lek jer terjun mcm haper... x reti takot langsung... tau2 tak pakai pelampung dari atas dia main terjun jek... kelam kabut bapak dia nak handle skali 2 org..hahahah...
haa nampak tak? sorang pakai pampung sorang x pakai.... alaaa...sebok tul arr belon kuning tuh... tutup lak muker budak comei nieh... ni Dean Ghazi.... anak teruna mimie yg sgt comel dan putih melepaks!! weih..mimie, radie mcm bekenan jek kat anak jantan ko nie? asek dokong jer??? awuuuuuuuuuuu... kan aku dah menyalak dah nie..heheh mcm best kan with the kids??? auww syasya sexy okeh!heheheh nie nama dia Zara.... anak dara mimie..... heheh nie 3 dara pingitan...auwwwwwwwwwwwwwww dara? annynie... suker bulinie fillanie nie taunieeeeeeeee...mencinie taunie....... nahhhhhh!!! amik nie...... aik? asal muker ko tenang jek mcm kat spa???? muker aku plak mcm mala'un mana tah...

4 comments:

happy2gether said...

Dila...nasib ko dpt gak drop by kat umah aku...jenuh gak aku pk kat maner sesuai nak jupe, sejak ada anak 2 nih aku byk pk, lbh suker tmpt yg baby friendly...ahhaha aku nak express susu, takut aqil x selesa cam2 lgklah...kalo nak lepak lama2 aku selalu x bwk aqil..so penyelesaiannya dtg umah aku jeklah..ehhehe bole anak2 mandi manda, main2 dan mak2 gosip2 sembang2...spaghetti tu aku buat ala2 malaysia nyer, tumis sambal sikit, bubuh ubi n carrot, kalo yg biasa tu laki aku x suker plaks...asyik2 bakso jek dak?

Best sgt korang dpt dtg, aku salute lah ko bejaya pujuk pak radie, mimie pon dtg sorang bwk anak 2, annie, chidot..mmg aku sukerrrrr....walopun umah aku comel, aku telupa jemput monet n nurul, itupon sbb chidot x penah jupe aqil kan..annie pon...emm aku harap wedding annie nanti kita semua dpt bekompol lagik...aritu monet ckp dia terserempak ani kat Afamosa, thn ni gak settle down kot...nanti ko jemputlah semua kwn2 kita ek o/b of annie sbb aku tau sure annie lantik ko jdk secretary dia..eheheh...k lenkali kita wat lgk gathering gini ek...tak lama lagik kita wat kat paragon plak...huhuuu aku mmg suker design umah baru ko tu, modern style, biler la aku nak merasa umah bawah, doakan aku confirm cikgu ni ek?daaa mmmuahhh

JuJue said...

huhuhuhu bagus! jangan letak gambar banyak2 sangat. nak tengok banyak2..sila jumpa 2 diva ni sendiwi kan kan kan.. tapi bila jumpa...ahhh abehhh pecah lobangggg! jawat penohhh..muka tak se-ia dan sekata.. bagussss jugakk...bila ko tak letak gambar ko yang nampak jawat..sbb kalo muka ko yg jawat halus2 tu leh nampakkk apa ntah lagi muka aku yang macam gunung berapi nih...auuwww.. hahhaha..

apa pong..siokk kan yang..dating berdua dua an..sblm anak masing2 sebok nak berak!!

lawak nak mam tgk gambo ko ngan anny! ha'a..apsal muka beliau tenang cam takde pasaan ko yg over! hahaha.. aku suker bangat gambo tuh!

Mimie Ishak said...

hahahhahahha...lama aku tak jumpa geng cacat aku terutama si Anny yg cacat tuh...menjerit jek keje die bile anak chidot nangis...Filla ko rugi tak nampak kitorang menari Maria Mercedez.....hahahahhahahah kamarul takder aku kuar perangai cacat lah (hmmmm missed the time)Filla apa lagi on lah utk 2nd baby plak.....(psssst....aku ade gambo pegnan ko..aku dok terpikir biler nak publish dlm blog aku....tp aku risau kalau aku publish nanti aku taktau samada ko naik semangat atau hilang semangat hehehehhe.....

Anonymous said...

the software you are installingfor this hardware ACPI uniprocessor PC has not not passed the window logo testing to verify its compatibility windows XP continuing your installation of this software may impair or destabilize the correct operation of your system ether immediately or in the future. Microsoft strongly recommends that you stop this installation now and contact the hardware vendor for software that has passed the windows logo testing thats what it tells me i started to do system restore when my P.C started crashing like a week ago and this is the 2nd time i do system restore today cause my P.C crashes .. can any one help me out what do i have to do or download anything ? i have norton 05' scanned my system for virus and notting pops up i really need help can some one help me out please ???????????? [url=http://gordoarsnaui.com]santoramaa[/url]