Monday, January 12, 2009

kenangan silam...

2 weeks ago..cik Anny datang umah fillanie bawak gambo2 lama...haha..aku x benti2 nak gelak..sbb nyer teringat kisah silam masa belajo and menyewa kat Shah Alam...
giler gempak okeh... sofa tu dah rebeh.. senget jer..tp mimie paling suker tido teperuk kat dlm sofa yg dah lowered giler tuh..hahah... anny pakai sweater tuh... giler arrr betapa zaman merubah muker ko jadik cantik skang nieh..hahaha.. aku yg sweater itam tuh... lagi dasat... muker dah mcm bapok kulit dah ler rentung... tu mai yg sweater biru... mai sgt slim okeh..sowi mai gambo ko aku kuarkan..x mintak approval dulu..hahaha.. ayue yg pakai baju tido satin tu..giler dia ni jer time tido ikut konsep pakaian tido..org lain gasak...tp pling terror mimie ar... yg paling cun tgh tiarap tuh... dia leh tido pakai aper pon...hahahahahha... meen baju kuning tu tetap cinta hatiku... asik gaduh2 mesra jek ngn fillanie...auwwwwwwwwww...
ingat tak ni gambo time biler??? ni ler masa kita celebrate birthday Cik Anny (paling kiri).. tinggi nyer suar ko sampai atas pinggang)..hahah.. naper badan aku pendek jer??? (baju itam).. ingat lagi masa ni..tong2 jer..nak makan sorang satu meal..duit x cukup..hehehhe...

huahahahhah... giler kusyen tu dah naik kepam okeh... anny paling kanan..meliuk lentok kat budak itam pakai baju curik..hahahahha bodoh giler!! ni ler baju putih yg aku ingat kan housemate aku yg ktorang gi campak barang2 dier kat tong sampah beso bawah umah tu.. selongkar2 dlm bag tu ada ler 2,3 helai baju.. so amik jer... tu kira curik ker? eishhh bukan curik..ingat dia dah tak nak..sbb pi letak kat belakang2 umah ngn barang2 yg x pakai dah.. sian aku kan..mcm nak bli baju pon x der duit..dpt baju jumpa pon blasah..hinaaa..hinaaa....

ni aku nak kata penyokong MU ker aper tatau ar kan... mimie kanan sekali...(ko paling cun arr)..heheheh.. gambo mai aku tepaksa edit sket..tkt Pak Jaimi marah aku plak mengexpose kan bini dier sexy gitu..hahahah... bakang mai tu tah tv saper tah... asal nak tgk kene hempas dulu..hahahha...

ni tgh study ker aper tah... giler mcm sadin dok ramai2 satu umah..hahha.. tp ingat lagik time ni kan... ramai pon kita leh idup rukun aman dan damai jek.. sekali gi serang swimming pool kat bawah..penuh ngn kiter jer... dah mcm mandi lombong buat aksi2 tunggang tebalik dlm tuh..hahah.. ingat lagik..kat balcony tu jugak ler aku tebaring mcm org sakit jiwa sbb Pak Radie x nak kuar ngn aku..aku dah cantik2 ni..leh ckp x nak kuar.. so tunjuk ler protes baring tegolek berjam2 kat lantai sejuk kat luar tuh... pastu x nak buang make-up semata2 tnjuk protes.. bangang giler... apa2 pon... life masa ni lah paling aku x leh luper.... i lap u all lah!

3 comments:

azdra-azdra said...

hehehhe..padayappa tull.. hahahahhaha

speechless aku tgk gambar2 pujaan ko tuh.. hahahhahahahaha apsal aku tak tgk gambo2 nih kat umah ko dulu?? oooo nih gambo anny bawak ek??

hehehehheheheh tunggu yer aku dtg sana cik salmah..tunggu yer...

happy2gether said...

filla...mmg saat yg paling happening time ni aaa kan?aku suker sgt...giler2 jek kepala esp masa practical kita kita xyah belajor..ehheh kita kan sama...ala2 panik bila org study...ehhehe bab2 nari industan, bab swimming lompat ala2 kat sungai tu pon x ley lupa..nama jek dok kondo tapi penuh satu umah gitu...rindu nyer...rindu..x sangka geng yg giler2 ni skang dah jadik mak2 org, dan mimi yg giler tu dah jadik mak yg devoted...tabik springgg.....miss u guys so much...aaaa the good old days...aku ada gak gambo2 tapi xde scanner..huhuuu...ko mmg makin dah berumur makin nampak awet muda gitu...sexy gak aku kat gambo yg ko x edit tu huhuuu...gambo yg ko edit tu lagik sexy ek?takper x ley lawan mimi nyer sexy ehheeh u know what i mean...mimi ko baca x entry ni? sila komennnn......kuwus ko mimi time nih...

alerts said...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes