Thursday, January 08, 2009

Wearing cap with baju kurung...

biasa kah atau tak biasakah??? ingat aku giler aper nak pakai cap ngn baju kurung sambil buat muker x besalah terus jek driving..kat traffic light merah pon buat derk jer... ni sumer gara2 saper lagik kalo bukan Acih.. ko tau ler..Acih ni.. kalo dia dah buat aper2 kat pala aku..aku x leh lawan.. sbb lagi aku lawan..kang terus dia sungkup sampai mata aku pon x nampak... redho jerlah.. tp tgk balik..eh ok what?
aku tatau arr ada ker tak org sebelah yg nampak..nasib ar kan...
eh..ada plak muker Acih teselit.. ni time otw balik umah pas amik acih 2 ari lepas... aku kan makcik drebar tak begaji...ni dlm lif otw nak ke foodcourt.. my noti girl Acih.. time baik..fuhh haiii.. baik gilos.. ckp sloooowww jer... 'thank you mama'.. 'yes mamaaa'.. 'ok mamaaaaa'.. kalo time mengganas..rasa nak lepuk jer... oh yer.. al-kisahnyer Pak Radie sudah pakai spek skang nieh.. aritu kan aku ckp mata dia bengkak salah mkn ubat.. tu ubat pening pala arrr.. pastu almost everyday dia fening.. check blood pressure ok jer.. rasa2 pasal mata kot.. tp mata dia x rabun? aku ni yer lah.. sikit lagik dah consider tak nampak dah!..hahah.. biler check mata.. rupanyer mata dia prob sket biler time nak focus mende kecik2 (dia wat keje kan ngadap pc jer..halus2 lak tuh).. pastu ayat paling hina skali kan... biler dah pakai spek nie.. kutuk aku ler! dia ckp clear giler jawat aku.. siap bunyik 'isk isk iskkkkkkk..kalo dulu x pakai spek pon dah nampak..ni dah pakai nie lagi clear..ni x leh wat aper dah nie'.. bangang giler ayat!.. hoishhhhhhhhhhhhh! kontroversi okeh.. hihihi..x per..ni halal... aku x leh tahan ler kalo part muker acih mcm nie.. mcm kumbang!
haha.. bawah tiang lampu pon jadik gak... Acih dia mmg x sedo diri lagik yg bontot dia dah lebar dulang..ada hati betenggek atas bahu papa ko?
ok jom balik..sampai jek umah.. Acih terus seram sejuk and demam.. naper ah? ketegur ker aper? tp mlm tu jer.. gigih aku gi klinik pg tu jumpa doc bagai.. tgk okey jer?

7 comments:

Nanie Haron said...

Fila Dear,
I'm Nanie, selalu baca ur blog.
A'way u've been tagged.
Pls check my blog.

Tq.

Liyanaroxx said...

Kak Filla!!!
geram tgk pipi acih~
adush~ rasa mcm nak geget2 jerk..hahaha~ bley mcm tuh?
suka pic yg dia smooch dgn papa dia...nampak sweet!!!haha~ alah,acih pakaikan mama dia topi sbb nak ajak mama dia menari hip hop tuh~ =p

Miss Moon said...

buk pillaaaaaaaaaaa

handsome la radie pakai spek hahahha sila muntah kedarah ya aku tahu tetiba anak tekak nko loya kan . sian laki nko hahhahahahhaha tapi betul aku ikhlas neh ...hahahha
kalau tak handsome pun ...makin elok la rupa dia . asik nko je kena puji kan .

aku suka anak kumbang tew ....siapa pak bapak n ibu kumbang nye akakkaka

dilaOHdila said...

filah
aku memang suka baca ko nyer entry
bahasa gila2
ko ni memang lawok. tak kering gusi ketawa terbahak sampai nak terberak kalau part tang kelakau tu. ko memang happy go lucky!!!
teringin nak tengok muka hang sedeh. camana lah rupanya erk (hehehhee)

Sham Ummi Echa said...

ok per pak radie pakai spek..nmpak lebih brkarisma gitew..auww..hahaha

yg ko dengki kat acih nk brtenggek kt bahu papa dia tu pesal.. apsal??? ko plak nk brtenggek kt situ ker..

JuJue said...

ok per..pakai cap ngan baju kurung! ko pakai gi keje kalo ko segan ngan makcik2 yg pakai tudung!

comeii sgt acih dlm lif tuh! ntah ler ngape aku still tgk barney terbyg acih.

ohhh camtu ekk bila pakai spec. aku ingat pasni nak soh laki aku bukak spec tiap2 kali tgk aku! jadik..musti aku cun nak mampos di mata beliau tanpa sebarang parut cacat cela dan lobang2 di muka aku nih!! tapi prob nyer laki aku..kalo bukak spec...aku pon dia tak nampak!

sticker said...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
runescape powerleveling