Friday, January 02, 2009

Acih's first movie ever!!

dah tua dah Acih nie.. baru ler mak ngan apak dier nak bawak gi tgk movie... hahahah... tu pon sbb dah nekad abis2an... sbb biasanyer apak dier ni pantang tgk org beratur... dia terus tak nak tgk.. ko ingat ko anak raja?? x yah beratur nak terus masuk jer?.. sib baik masa gi GSC kat alamanda x der org.. tp tgk nyer tgk.. tenampak lak Cicakman 2.. hah aper lagi... nak tgk tulah.... tpnyer dekat 3 jam baru start!!!! ok lah.... leh gi mkn dulu.. gi bli barang dapo dulu... ok ok..on sajer!!!

masuk2 jer... kan.. eh nak selingan jap...time dulu2 aku ngn Pak Radie kan..ada kenangan indah kat wayang..hahah.. yerlah jarang gi tgk wayang.. pastu masa dah bli tiket tu..nak gi masuk ler kan.. sekali tu tah cemana silap... temasuk plak kat wayang/bilik lain yg citer lain... pastu masa carik seat tu... slamber jer Pak Radie ckp.. "eh bang.. ni tempat kami ni.. abg salah nie".. lek jer kan??? hahah.. pastu mamat tu mati2 ckp tu tempat dier.. Pak Radie ckp "cuba tgk tiket abg".. then dia tunjuk ler.. eh sama lak seat no. tuh? ... kuakakkakaka..rupanyer ktorang yg salah... mak maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... bodoh giler arrr... mcm nak tekencing gelak2 malu kat luar tuh.. bengong!!! so this time ktorang make sure tak silap lagik... heheh..

Acih sgt suker... sian dier mcm org jakun.. khihihii... sgt behave.. dia dok tgh2..sambil perabis twisties.. walopon biler dia dgr sound gelak2 tu bergema2 kat blakang dier... dia mcm takot sket.. hahah.. tak reti mak nak xplain naper bunyik tu dtg dari blakang dier...hahahha.. yerlah kan..screen kat dpn.. sora org gelak kat bakang.. ko nk ckp kat anak 'ohhh.. tu sound system..'.. dier paham ker??? hehehehhe...
galak giler budak nieh..

hah tumbuk lagik... plok2 sakan..huhu..miss her.. kat umah nenek skang nie dier..heheheh lawak lawak...

ok dah ler tuh..jgn hover...

7 comments:

busyuksayang said...

ala, first time tgk movie ya...cute jer acih...:)

Liyanaroxx said...

alahai kak filla!!!awat yg comel sgt nih?pandai tol acih...behave ye?goooooooooodddddddd girl!!!

syareena said...

nak juga bawa anak2 p, tapi takutlak diorang dlm gela kang... huhu tggu besaq skitla...

happy2gether said...

filla...aku aritu bwk syasya kat ipoh nak tgk cicakman dah abih plak last2 tgk brainscan, lawak gak aku ngan zaimi gelak giler tgk cat farish n zulyahya n mek tu buat lawak, syasya memula jek excited pastu dah x bape suker x cam masa tgk madagascar huhuu...masih tanya cicakman...kena bwk lgk la kot....

Lenny said...

wah... dah tgk cicakman 2.. best tak?? acih behave ek? alya pon ok tgk movie.. tapi.. half way dier bantai tido bleh??? sabo je tauu...

babysofia said...

best lahh acih dpt tgk movie yek... kita tah bila lahhh dpt pi nihhh almost 3yrs dah kena tunggu sofia besar cikit kot.... best ker citer cicakman tuh??

intelligence said...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
nike dunk