Monday, January 21, 2013

Update.

Baru-baru ni singgah Ikea kejap.. Pak Radie nak beli apa tah utk bilik kerja dia... Aku ni alahai.. penatnya lah nak jalan..lagi-lagi tempat yang kena pusing kemain besar mcm tu.. memang pantang nampak kerusi cepat-cepat duduk.. hahah... Perot aku bukan macam perot orang.. perot ai besar ok.. dah macam kembar dah... patah pinggang aku tau..

Kesian tengok dua orang budak nie.. kalau dapat berjalan.. macam orang jakun.. hahaha.. happy sangat.. 

Ni Amaani yang snap.. dia sekarang memang suka sangat tolong amik kan gambar... bajet terror tapi blur! hahaha... tutup perot sikit.. hhahahahaaa.. 

Ani the Angry Bird

Acih beria sangat nak makan meatballs.. so marilah kita makan... Acih kuat makan sekarang.. pastu bising mengadu kain sekolah dah ketat lah mama.. Wan jahit kecik ke?  Padahallllllll...

Eh tu je ke story? Ye tu je.. ada gambar lain.. jap ehh..

Ni gambar pagi tadi masa baru masuk opis... dah nampak bulat kan muka? tapi cover line sebab pandang depan so korang takkan dapat tengok dagu berlapis.. huahahahaha... 

-34 weeks-

Ini tengahari tadi.. keluar gi sekolah Acih kejap... pon sama.. kena pandang depan jugak.. Perot macam bola.. hahahahah... kalau aku amik gambar bediri tegak ngan perot.. nescaya fengsan lah korang semua.. hahahahha..

Baiklah.. nanti ketemu lagi.. Bye. 






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

Kniedaz said...

Adoila...cute je budak dua orang tu...

meen said...

aku lak kalo laki ajak p ikea...x pernah menolak..suka gils ronda situ..yg pasti balik mukan dgn tangan kosong..ada je aku borong..karipap pun layan x hengat..

ZazaMyMoon said...

Ibu preggy sentiasa cantik :)

Aini Amir said...

akk, muka pucat

eray said...

maintain cun nie, montel skit takpe, yang penting sihat. tak sabo nak tunggu baby keluar

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/meal-shakes-untuk-gaya-hidup-aktif.html

NUNU EERA said...

perut bulat sma mcm preggy ani ke kak? klu yg mcm tu i tkut tgk.. sbb xdpt byg prut sdiri 9 bulan nntii..

Anonymous said...

Kak filla tunjuk la perut tu. comel sangat!

sharifah rosidah said...

Bagus lah kalau anak nak makan, anak2 ni jangan disekat semasa dia masih berselera....aunty paling risau kalau anak2 tak nak makan.

Im happy being alone said...

kak...bila nak beranak nii..tak sabar nak tengok baby..hehe

wan echa said...

kak fila...sy silent reader akak je selama ni...arini bru berani nk komen..tu pun menggigil jari jemari macamkan kak fila nampak sy duk menaip..hahaha..

kimsalam ani yg comel

Aya Ariel said...

kak filla..perot besar tp still dapat drive??huhu..good job akakkkk

Ari Isfuzzy said...

Walaupun mak buyung tetap maintain.... cantek! Suke!