Wednesday, January 09, 2013

INSTAWEATHERPRO


Assalamualaikum dan Good Morning semua ;)

Pagi ni ceria sebab tak lewat punch card.. hahaha.. pukul 7:29 pagi dah punch.. dah 2-3 hari ni terlewat sebab jammed nak mamp dekat depan giant kembangan tu.. saiko aku kejap... grrrrrrrrrrrrr..... 

Oh ya.. Apps ni Pak Radie masukkan dalam iphone aku.. dia kan suka menggodek handphone aku.. nak buat password lah cenggini...anak ngan bapak sama je... jap gi kang penuh dah phone aku ngan games lah.. ngan ntah apa-apa apps ntah.. Aku ni tak suka serabut-serabut.. janji ada whatsapp, fb, instagram, twitter, leh call, ada notes, dan yang penting-penting cukup... Tapi sebab dia dah masukkan kat phone kan.. kita guna saja lah ;) 

So siapa ada iphone, boleh lah guna apps nie.. instaweatherpro hihi.. macam best pulak walaupon menyemak kennnnnnnnnnn??? Gambar di atas tu baru je snap ;) 

Gambar ni masa snap kat Hartamas haritu... Amaani tengah makan nasi lemak... Layaaaannnn ;)

Ok tu je laporan.. bye =D





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

pau said...

comelnya amani...kiss her for me...

Aya Ariel said...

nampak lain lah muka akak..serius cantik.. :)

tak nampak mcm org mengandung pun..adoiiii...jeles tau..i preknen abi semua bertukaaaa jadik super duper gebussss

ani comel..muaahh

mrs kayrul said...

dah macam gambar majalah..hehehe

Kniedaz said...

Amani comel..sekian.. ^_^

sha said...

aloh..aloh..alohhh..comelnye Aniii!! kalo jumpe mmg konfem kene cubit ngan auntie..hehehe *auntie sgttt*

Cik Eka said...

ehe untuk iphone jer..
eka guna android ada jugak cmni.tapi tak secantik yg ni.. hehehehehe

comel la ani...

Anonymous said...

Salam, muka berseri2 anak perempuan ke ni? Ani ni rasa nak cubit2 aje pipi dia. Suka benor dia muncung2 cam tu yek. Memang nampak kenakalan nya kalo buat muka cam tu ya. Sok ada adik mesti dia kuat menyakat adik dia nanti. Ani muka mama, acih muka papa. Kak Rina.

alyn amalyn said...

comel nyer dia si Amani tu..mak dia pun not bad..:)

sharifah rosidah said...

Ish budak tembun ni gewam....

ladyhermanas said...

Depan giant seri kembangan tu mmg sentiasa hazab. Tak penahnya nak aman traffic situ hehehe