Saturday, January 26, 2013

BLOUSE By TSUGOI...

*sticky post*
*scroll down for new entry*


Ok dah lama tak keluarkan produk Tsugoi untuk dijual.. Bukan takde.. belambak!! Amboi ko kalau cakap apa semua over kemain kan.. hahaha... Tak lah.. Sebab aku tak suka stress.. Jadi aku ngan Elly akan discuss betul-betul.. ayat dia macam nie "Elly, are u ready this week?" Hah gitu.. sebab aku publish je.. dan kerja pon bermula.. Email nak dilayan.. duit orang nak kena check masuk ke tidak... details untuk delivery kena check betul-betul.. Elly kang sibuk lagi nak packing utk pos.. sebab tu macam.. "eh.. jangan start dulu.. nantiiiiii" sebenarnya malas nak busy kan? muahahha... 

Orang tua cengginilah.. tak macam orang muda... UhukUhuk..*capai tongkat*... 

So marilah tengok... Ada barang baekkk mau kasi jual.. but this time stok tak banyak cam kimono cardigan.. untuk sehelai blouse stock tak banyak.... apa yang ado saja.. habis, maka habislah ye.. Ada 4 jenis semuanya ;)

Aku dah pilih-pilih gambar Model paling cun di abad ini untuk tatapan korang semua.. Siap ugut nie suh upload gambar yang cun je.. Nasib lah aku tengah baik hati.. hahahha...

Lawa ke model nie? hahah.. Snake Print Blouse (Zara inspired) cun kan baju? haaa tu dia.. murah je pon.. long sleeve.. dan untuk yang bertudung sila pakai long sleeve black inner ok... sebab kat bahagian tangan dia ada design macam lubang-lubang... 


Haih busy sangat kewwww? 

Aku memang anti betul ngan kasut pink dia tu tau.. padahal tu pencil case dia.. tapi sakit hati aku bila tengok kasut letak atas meja.... 


Baju ni sesuai untuk ke pejabat jugak.. design ala-ala peplum tapi dihiasi dengan lace cream untuk menonjolkan ciri-ciri feminin kepada si pemakai..dengan adanya lace tu pon menampakkan kelainan dari peplum2 lain yang biasanya plain sahaja..untuk keluar jalan-jalan gi shopping pakai ngan jeans pon lawa.. nampak macam kelas kau Jah jer...aku bagi chance dia pakai kasut dalam umah aku... sila, sila..  

-SOLD OUT-
Yang ni colour lebih lembut untuk orang yang lemah lembut seperti Elly the model, puiiiii... Untuk ke pejabat sangat sesuai digayakan dengan slack hitam or black long skirt ;)

White Blouse ni pon cantik... design sama ngan snake print tu.. Nampak apa maksud aku design tangan dia ada lubang-lubang? dari bahu ke pergelangan tangan tu dia macam ada button gold (ala-ala Zara).... so nak pakai ngan long sleeve inner kat dalam pon boleh.. tak nak pon sukati kau lah Jah. 

Ada siapa-siapa nak model berusia 30 tahun ke atas? boleh contact beliau.. muahahha.. Ok saja gurau kasar... So korang boleh pilih lah ye.. nak baju yang mana.... 




CODE and MEASUREMENTS

CODE: SNAKE PRINT BLOUSE (Zara inspired)
RM55
(Free Size - Fit M size)
Free Postage

Measurements when laid flat:
Labuh Tangan : 25.5 inci
Dada : 18.5 inci





CODE: WHITE BLOUSE - (Zara inspired)
RM55
(Free Size - Fit M size)
Free Postage

Measurements when laid flat:
Labuh Tangan : 25.5 inci
Dada : 18.5 inci






-SOLD OUT-
CODE: PASTEL GREEN 
RM50
(Free Size - Fit M size)
Free Postage

Measurements when laid flat:
Labuh Tangan : 22.5 inci
Dada : 18 inci





CODE: BLUE BLACK 
RM50
(Free Size - Fit M size)
Free Postage

Measurements when laid flat:
Labuh Tangan : 22.5 inci
Dada : 18 inci







EMAIL : tsugoi12@gmail.com

Name:
Address:
Contact No:
Code: 



Happy Shopping =D

8 comments:

Cik Cammy Lia said...

mke kwn akak tu mcm ani maiyuni pon ye jgk hihi

Anonymous said...

Kak Fila, nti next round carikan lah blouse utk org2 L dan XL. teringin nak beli tapi takde size la kak filla. nti carikan utk plus size ye kak. Mesti dapat samutan punyer.
Thank u.

Anonymous said...

kak elly, beli katna pencil box kasuttu, nak jujak

Siti Fatimah said...

filla,
nice but nagis lah i :( coz x ada size.... L or XL x ada ker?

Miss Moon said...

kalau kak filla kuarkan size besar harus la kak moon dulu yg serbu .........nih makan ati je tau tgk baju kecik2 nih ( nangis dlm hati sebab diri ini pakai size XL)

wey aku rekemen nko wat TSUGOI PLUS ...

Anonymous said...

tangkap leleh....takder size la filla....nak XL size please..

sharifah rosidah said...

Tu lah aunty pun bukan tak nak beli, size aunty pun XL jugak...kesian kita2 yang bersize XL kan.

cats said...

ada masa sila singgah ke blog saya ..tq http://sweetieshopperfumes.blogspot.com/