Monday, January 14, 2013

LURUS...


Acih: Mama tau tak haritu Kasih telefon mama guna telefon siapa..

Mama: Bila?

Acih: Haritu kat sekolah..

Mama: Guna telefon siapa?

Acih: Henfon Ustaz Harry..

Mama: Napa tak guna public phone je?

Kasih: Kasih dah guna dah tapi tak boleh..

Mama: Rosak ke?

Kasih: Bila Kasih call kan.. dia kata Panggilan Kecemasan!! Tu yang Kasih pelik tu.. Kasih nak call mama sebab kecemasan lah.. kenapa tak boleh?



Lesson: Kanak-kanak memang ikhlas.. suci dan murni hatinya.. lurus bendul hahahah..






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

-budakmusyuk- said...

heheheh..comel je jawapan acih...

Anonymous said...

eh.eh..betul jugak ye

Eta said...

hahahaha.. comelllnya kasih... mama ajar tak habis ye kasih.. mama tak masuk bab kalau angkat ada tulis panggilan kecemasan nak buat apa ye.. hehe

shila azizi said...

alolo...so cute..

Fadilah Aziz said...

Hihi..comel, memang lurus:)

mrs kayrul said...

memang lurus betul kasih nie...comel jer

linalilo said...

hehe lawak sangat

peej said...

suka aku baca convo kau ngan kasih ni. comel2 belaka.

Cik Cammy Lia said...

hehehe comel gile acih jwb gtu..

kelipkelipchumel said...

ahaha...memang comel jep.

sharifah rosidah said...

Alahai kasih......terkedu tak terkata apa2, Memang soalan dan jawapan yang bendul sangat.

aSmiDar said...

Heehe..comel jwpnnyer...