Wednesday, January 02, 2013

anak dah darjah 2

hai hai...

korang keje ke hari ni? ok ok tau la anak korang kecik lagi... anak ahkak dah darjah 2 so ahkak pon cuti la harini kononnya... anto Acuh kejap je, pastu terus urusan bak hahaha... punyalah lama kat bank rakyat... bontot ahkak dah tumbuh akar dah... nak. lagi satu bank x sempat ni tepaksa tnggu amik Acih dulu bawak. makan then baru ke bank lagi satu... macam belambak duit ahkak kan... hahahhaa... kalau time kerja ahkak penat nak pegi bank...

so tadi pagi anto Acih g school.. so far ok semuanya...dah naik darjah 2 dah pon.. kelas pon remain yang sama cuma jelas KAFA je dah tukar kelas lain.. x de la rasa panik macam masa hantar dia darjah 1... so itulah permulaan 2013 ni.. esok dah back to normal pegi keje macam biasa...

Nantinkita story lagi ok? ni pon tgh tnggu laki ni... dia dah menyumpah dlm bank sbb ktorang buat benda yg sama, tp aku dah lama siap so duduk dlm kereta.. dia tak habis lagi kat kaunter, dok nyumpah budak buat keje lembap tu je... sabar la yer...

ok bye.

12 comments:

Irfa said...

anak aku sorang drjah 6
tp duk kt kg so mak aku yg uruskan
lgpun dah besar

dan sorang drjah 2..ayahnya yg hantar
sbb aku nak simpan cuti aku..hahaha

Cik Cammy Lia said...

hihihi..cian budak yg kne sumpah tu ekekeke..

**baby sihat kak?

LYAfrina said...

lya pon ct arini.. dh 2 ari ct.. kelmarin & arini.. sbb htr ank ke sekolah.. 1st day kat tadika.. kat tr kelmarin dah start sekolah..trg x ambik ct new year

salam pkenalan ;-)

eray said...

seronok jugak tgk orang hantar anak g skolah, rase tak sabo lak nak hantar rayna tahun depan

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/sebab-promo-bulan-januari-joint-health.html

sharifah rosidah said...

Sekejap je dah naik darjah dua Achih....lepas tu sedar sedar nanti dah habis sekolah...masa berjalan begitu pantas.


Bank mana2 pun lembab dan menyakit kan hati.. Sabarrr je lah.

Anonymous said...

bank rakyat p15 cepat... pi sana...

Aju Mohit said...

samalah anak saya pon darjah 2, first time dropping here, nice blog and a lots of users online. ;)

una said...

eh yeke auntie sharifah? sbb sepanjang saya pegi bank byk yg tiptop. maybank cimb rhb ambank mcm lipas kudung tgk diorg buat keje. so far BSN je yg slow motion saya tgk. siap blh sembang2 dgn kwn dia lagi time keje. gggrrrr.........

Anonymous said...

Haah, btl. Ritu g bsn pnyala brjggt tggu. Pgwainya da 3 kt kaunter tp leh buka 1 je. Yg 2 lg ghairah smbg. Hngn 1 bdan.

vulgarian said...

akaaaakkkk.

i saw you at alamanda tadi. terus siku my other half kata ni la akak yang i dok bertenggek baca blog dia tuh weehuuu.

Anonymous said...

Kenape mcm bukan kak filla je yg post entry ni? Mcm kene hacked. Hmmm *garu2 dagu

Ana said...

saya pon cuti kak fila..hantar anak pi tadika..1st time antar anak ke sekolah...saya pulak yg terlebih berdebar...pastu siap emosi bila tinggalkan anak kat sekolah menangis...hehe..agaknya tu perasaan pertama kali kot..pasni mesti rilek n cool cam akak..:)