Thursday, January 10, 2013

BIRTHDAY..

Fuyoh.. dah lama terperap baru nak update.. serious lah aku rasa sejak wujudnya instagram nie.. membuatkan kekurangan bahan nak update blog.. hahah.. bak kata ceera.. laporan kat blog dah tak exclusive... hahaha.. poyo sangat nie.. macam kan orang nak tengok sangat..kuikui..

Ni last week ke bila.. wa pon dah lupa dah... Pegi birthday calon menantu.. Ieky.. buat kat The Club.. bawak sekali swimming suit bebudak nie.. 


Tak tahan, nak jugak begambau.. aku sekarang boleh amik gambar pandangan hadapan je.. dari sisi, memang masak lahhhh dagu 3 lapis *meraunggggggggggggggggggggg*

the food 

the cake.. comey sangat lego gitew..

Aku memang tak daya lah kan.. duduk je tak bangun-bangun.. ni pon bangun kejap nak snap gambar..  

Tak hingat budak kecik nie.. Acih ngan Ieky... Ani ngan Rayyan.. memang elok sepadan la kan.. 

kemain gumbira dapat main air ;)

Nasib apak dia rajin melayan.. siap mandikan budak-budak ni.. salinkan baju.. haku dah bepeluh-peluh... yelah sejak sarat nie doplohpatjam berpeluh berlengas je.. Nasib ada terselit gambar Acih sekeping.. hahah.. tinggi tul Acih sekarang nie.. 


upacara melepaskan belon ke angkasa ;)

Dan belon pon berterbangan bebas di langit yang tak berapa nak biru..

Ok habis entry.. bosan eh? 

fedulikkkkkkkkkkk.. hahah





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Mira Adzlia said...

wah...da der calon menantu..hihi

Aya Ariel said...

bagus papa rajin melayan budak2..cenggitu lah bila dah sarat..nak jalan pon rasa nak nanges jer..nak pulak bila anak ngengade nak itu nak ini..lempang kau taknak pulak kann...

comels ani tauu..kasih byk gen papa nih..tinggi kemain..

wan hasmat said...
This comment has been removed by the author.
sharifah rosidah said...

Memang lah tinggi si Acih ni.....anak sapa...kan anak pak radie....bila dia remaja nanti kalah lah awak filla.

sha said...

santeknye dia...seri ibu mengandung :)

NUNU EERA said...

seronoknye clerate bezday budak2 ni kan kak..