Friday, January 04, 2013

poslaju oh poslaju

Kegeraman dengan Poslaju.. 

Ada few customers yang order Tsugoi Kimono Cardigan lom dapat parcel masing-masing.. disebabkan kesilapan Poslaju.. Nak kata silap poslaju ke apa pon tak tau lah.. 

Staff yang datang collect parcel from Elly tu.. dah janji nak collect pagi.. tapi petang baru sampai.. takpelah lagi.. rupanya lepas collect dia terus tak datang kerja.. berhenti without notice.. haku dengar pon meremang bulu roma nie.. nak mampos ke? habis kimono orang cemana ni weh? 

So Elly dah settle dengan Pejabat Pos bila diorang call minta maaf dan minta Elly datang sendiri ke Pejabat Pos... Nasib baik diorang manage to get back all the parcels.. dan deliver today.. phewwwwwwww... So harap maaf kepada few customers yang dah pos on 31st Dec tu.. yang pos hari lain dan selamat sampai kot.. Tulah benda macam ni kadang kita didn't expect tapi still lah kena responsible kepada customers.. we're really sorry sebab terjadinya kejadian ngeri macam nie.. harap u olls dapat bersabar menunggu ketibaan kimono cardigan masing-masing..

Stock still available tapi dah tak banyak sangat.. tapi both Red and Brown still ada untuk siapa cepat dia dapat...

RM75 - Free Postage


Auwww sweet kan customer nie.... 


So order masih dibuka.. siapa nak boleh email ye..

tsugoi12@gmail.com




11 comments:

Cik Cammy Lia said...

sama dgn sy jugak..buat pengeposan dh seminggu barang xsmpi2 lagi..dh kol CS dorg tp lom ad feedback lagi.haih....cmne nk buat yer

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

cantiknya...tp xpandai nak bgaya....hehehehe

kakchik@ella said...

PosLaju memang buat hal ujung-ujung tahun ni. alasannya .. posmen ramai cuti. rasa nak tembak je HQ dorang. Hahaha.

Siti Fatimah said...

alhamdulillah mine received on time hari tuh and i love it just x sempat nak posing lagi i is malu hihihi tqvm filla :)

~yOuNg MuMmY~ said...

poslaju mmg kesengalan. dari putrajaya ke klang, bleh plak parcel tu singgah ke kota bharu kelantan. boleh ke??? patut ke???? sengal gila.

Anonymous said...

yup...plain kaler mmg best kalo ko jual filla....mesti aku beli!

emy pokden said...

Tsugoi accesories tu ada lg dok?

Betty Fahmi said...

Sokong. Plain color pleaseee

Anonymous said...

Sape ade cardi cekelat tu, p crk tudung fareeda printed cmtu, pstu pkai sedondong..sure cun! :D

Unknown said...

Ish malu sy kt fila tepek muke sy dlm belog faymes ni..
(:
Tq sis.
Cant wait for the new design.

sharifah rosidah said...

Nasib baik dapat barang balik kalau tak tak pasal2 kamu rugi..tapi sebenar nya pos laju ni ok je cuma sekali sekala dapat pekerja yang sengal buat kerja main2.