Wednesday, January 30, 2013

STRESS.

Hoiii aku adalah stress nak update belog..

Kenapa aku masukkan gambar 10 keping.. yang keluar 7 keping je.. pastu try upload pic yang tak appear tu pon sama.. tak nak jugak dia keluar.. Ni saja carik pasal nama dia.. ai is stress ok.. so tak dapat lah korang nak tengok new entry kat belog ai.. eh, macam kan beratur orang tunggu new entry kau... gila konpiden.. hahaha.. Yang buat aku stress ialah aku try upload gambar ikan bawal goreng tu.. tak nak masuk.. kang esok ko tengok lah kalau aku try nak edit balik.. mesti ada 5 keping gambar ikan bawal tu.. ko main-main kan aku yeh? Dah few days dah benda ni jadi.. ai is tensi. 

So korang ngadap entry marah-marah dari ahkak dulu yer.. selagi ikan tu tak appear kat draft aku tu.. aku mogok tak nak update.. penat tau ai snap pic ikan.... Ke memang nak suruh aku update blog lepas ni entry tanpa gambar? begitu??? 

Bai.









EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

NenetPenne (NP) said...

stress pulak i baca entry stress si filla nih..ha ha ha..

eray said...

stress ibu nak beranak. ngeh! ngeh!

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/set-penyusuan-shaklee-paling-bajet-gila.html

NUNU EERA said...

ala cian.. cer kak filla try upload gmbr i kt bolog ni.. leh x?? weee..

sharifah rosidah said...

Aunty pun nak stress juga....entry ni mana gambar nya mana.....manaaaa.