Saturday, October 13, 2012

MANGO FALL WINTER 2012

*sticky post*
*please scroll down for new entry*


Tahukah anda bahawa saya adalah salah seorang yang setia dengan jenama MANGO? atau MNG? heheh... Especially blouse long sleeve MNG lah... Sebab utama ialah blouse dia kebanyakannya cantik dan melekat di badan... bahu tak jatuh.. bila pakai size yang sesuai dengan badan.. terus macam ngam je... tak de gelebeh tak tentu hala... suka ;)

Tahukah anda MANGO FALL WINTER 2012 kini menawarkan 4 basic lines?

EVENING
SUIT
CASUAL-SPORT
JEANS

and plus other designers collection seperti Arabic collection or Limited Edition Collections.. Setiap collection offers garments yang senang nak mix and match berdasarkan citarasa dan personaliti si pemakai.

Features include epaulettes, patch pockets, contrast piping, leather adornments, buttons with military motifs and padded garments.  All in a colour palette in which the different shades of khaki become the neutral tones of the season.. Ok yang ni aku suka.. sebab dia macam street wear sikit.. casual.. lagi-lagi ada buttons with military motifs tu .. nampak up-to-date and wow!!!

Clear influence of architectural forms which add new volumes, with particular emphasis on volume sleeves and waists to which trills have been added in skirts and dresses.  Now tengah in trend volume sleeves.. bila ada volume dekat sleeves tu akan buat si pemakai ada character dan terus nampak ada 'kelas' yang tersendiri.. setuju?

Complete black and white winter outfits are very important in these silhouettes while deep and bright colours such as cobalt blue also add fervent energy to the Fall.

Nak tengok collection MANGO FALL WINTER 2012? Model cantik muka seksi tak lain dan tak bukan Kate Moss!!!



Best kan video Kate Moss tu? Siap price lagi.. dan affordable lah... cantik pon cantik ;) disebabkan aku ni tak yah tengok TVC dia pon takpe sebab aku memang dari dulu suka MNG.. so mari lihat apa fillanie beli kat MNG baru-baru nie ;)


-






-







-










-















-















-







I love MANGO.. bought this electric blue cardigan last week, dan dah pakai pon ;)

Eh, now we can shot online.. nak tahu lebih detail tentang MANGO Fall Winter 2012 collection? 

Please click shop.mango.com

Boleh shopping terus sebab in MYR.. check it out yooooo!!!! 


3 comments:

sharifah rosidah said...

Adoi makna nya musim menyopping buat anak dara aunty yang seorang tu dah tiba lah yek, dia masih belajar tak mampu ate aunty dan abah nya lah digodam nya, hihihi.

che'pi said...

mango... nyums... nama pun dah sedap.. hikhikhik.... :P

Cik Muda said...

dah start la ni ....