Tuesday, October 09, 2012

TEASER FROM FIDILY.

Aku taknak korang semua confuse nanti.. let me tell u... FIDILY is our company's name.. stands for Filla-Diana-Elly.. make sense lah kan?

Soon kitorang akan update dan launch our website... soon baby soon.. sila bersabar.. sebab barang pon baru ala-ala nak sampai.. barang yang ada kat tangan kita kasi jalan dulu yer... nak tunggu website setting semua agak lambat.. bukan apa.... kitorang decided to have our own website sebab nak bagi korang senang dan kitorang pon senang.. lebih kemas.. lebih teratur... dan aku tak yah reply email sorang-sorang.. boleh pitam ok reply sorang-sorang.. nak check sapa order, sapa dah bayar.. sapa dah order tapi hold belum bayar pastu dah korang hold aku release dulu kat orang lain... pas berapa hari korang datang balik tanya order korang yang aku dah bagi kat orang.. pitam ke tak pitam? so dengan adanya website ni nanti.. harapan kitorang takde lah terjadi benda macam nie.. habis je terus SOLD OUT.. dan korang pon faham.. nak check apa yang available.. size apa.. warna apa.. semua ada.. sistematik kan? nak buat semua tu bukan mudah.. nak snap gambar bagai.. nak cari model bagai.. tapi takpe.. kitorang kan rajin.. 

Oh point yang aku nak cakap kat sini bukan itu pon.. cuma nanti korang tak yah dah sebut FIDILY.... sebab lepasni korang cuma perlu kenal TSUGOI. yup.. itu yang korang perlu familiar dan tahu.. dan order or course ;)  maknanya itu our brand.. TSUGOI.

sebut sama-sama jommmmm...

TSUGOI

Senang kan? TSUGOI adalah perkataan Jepun disebabkan masing-masing perasan Jepun sangat.. ai dulu pon ex-bf pon Takuya Kimura.. nak wat acaner? hahahah.. maksud TSUGOI ialah gempak, hebat, bagus, fuyooo, terror.. dan semua bentuk yang boleh buat orang muntah... hahahah.. kelessssssss tak? hahaha.. 

Di dah jual first batch shawl.. dah hampir sold out semua.. ada tinggal beberapa helai untuk korang grab.. "dah lah murah, cantik pulak" ok itu moto business kitorang.. nasib lah ko nak kata perasan ke, syok sendiri ke.. hahaha.. Semua barangan seperti shawl, clothes, accesories adalah pilihan FIDILY.. siapa secitarasa dengan kitorang maknanya korang pon akan suka ;) aku sendiri tak sabar nak tunggu stok baju sampai, sebab i loveeeeeeeeee all the blouses ;) takut lom jual, aku dah sapu semua.. 

Disebabkan aku very the busy.. korang boleh tengok sekeping ni dulu..

Rantai yang aku pakai is from TSUGOI.  
Price is RM 25
Free Postage

For 1st batch nie accesories (necklaces) kitorang tak kan letak mahal.. semua below RM30.. murah gila.

Sekian order akan dibuka nanti.. sila bawak bersabar... rantai tu my fav sebab if pakai ngan baju kurung plain nampak very tradisional.. dan boleh 'cover' belahan di dada baju kurung ;) hahaha... oh ye rantai tu 3 tingkat sebenarnya.. tapi tingkat bawah tak masuk gambar..kahkahkah.. nanti aku buat entry yang proper sikit.... 

Sekian, kemain panjang teaser aku.. hahah...






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

strawberi said...

cepat upload blouse..nak wat raya haji ni..hihi

yasmine said...

filla i jumpa u kat ikea pakai ni la kan...cantik

sharifah rosidah said...

Rantai yang awak pakai tu memang cantik sangat, rasa macam nak rembat je nanti sebab saya adalah peminat rantai2 yang unik.

O'gosh Iskandar said...

leh x nak booking dulu....hehe

NUNU EERA said...

nak, nak, nak..