Tuesday, October 30, 2012

SHAWL 2nd BATCH

*sticky post*
*please scroll down for new entry*


2nd Batch untuk shawl Tsugoi dah masuk dan dah boleh didapati di blog Di Green Apple.

Corak dan warna kali nie lebih segar dan sesuai untuk yang muda remaja dan yang dah tua tapi bajet nak nampak remaja jugak.. eh harus lah.. takkan ko dah tua.. ko nak biar orang nampak lagi tua? agak-agak sikit der... 

I love the print kali nie.. sebab moden dan tak lapuk.. lagi 30 tahun kalau ko pakai balik pon orang akan kata in lahhh babe ;)

S21-1

S21-2

S21-3

S21-4

S21-5

S21-6

Kalau yang nak tanya pasal kain ni kualiti ke.. Of course.. bab itu jangan risau.. dan jenis SEJUK.. Di takkan amik jenis yang bepeluh-peluh kalau ko pakai.. 

Material : 100% cotton
Size : 120x95cm
Pattern: Tribal Print
Price : RM39
Free Delivery

Email
 aveo757@yahoo.com



Make Up By : SUKMA 

4 comments:

SURIA AMANDA said...

pesal la aku pi Gungzhou september lepas x jumpa tudung2/ shawl jenis ni?

che'pi said...

chumel - model pun chumel... hikhikhik

Anonymous said...

hi filla,

i read in your previous entry, you cakap brand TSUGOI ni sempena bahasa jepun eh? i tak tau la you tau or saja letak T depan sugoi tu sebab the correct spelling is SUGOI not TSUGOI. :)

Anonymous said...

filla, u je la promote semua shawl dlm ni. malas betul nak buka blog kawan u sorg tu.

meluat baca bahasa2 lucah dia. tak malu ke kalau mak ayah, anak, sepupu baca apa dia taip tu? Subhanallah.