Tuesday, October 09, 2012

FIDILY is looking for a Hijab Model...


Send your picture to 

aveo757@yahoo.com



Good Luck!

19 comments:

Anonymous said...

salam..akak,saya ade sorang kawan yang boleh dikategorikan cantik.cuba akak tenok blog dia,kot2 ada peluang beliau beraksi di depan kamera..beliau xtaw ni..saje nak kasi surperise dekat beliau..ni blog beliau http://kasihnurazie.blogspot.com/
tq =)

Anonymous said...

intrested lor...
tapi range utk age tue...sudah melebihi...huhuhu..
mcm mana masih bleh apply kah???

Silent Reader
_in'z_

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

Meh kina lah jadiiiiii tapi tak lawa mana la :)

sheisjaz said...

oh Filla...i nak jadi..tapi yang tak gempak, hebat, bagus, malah fuyooo apatah lagi cantik..dan yang paling buat kena reject adalah saya PENDEK! :(

Filla ~ Kasihs said...

anon: boleh tak mintak gambar dia yang clear sikit.. email ke aveo757@yahoo.com...

anon: haha.. try your luck.. just send to us ;)

kina: hahah... send pic kat Kak D ye... ;)

NUNU EERA said...

klu mak buyong leh join lgi ke kak.? muke mkin menembam da ni..

ieqa said...

Shooting area mana?

♥nurul♥ said...

ala tmpt photoshoot jauh sgt.huhu

ella suheyla said...

nakkkk ! tapi kawan cakap muka saya more to chinese... x macam melayu.. bole ka ?
http://ellasuheyla.blogspot.com/

humaira balkiss said...

berminat.tapi saya baru belajar memakai tudung.boleh cuba ke?
tak apa lah decide sendiri.nak send juga lah dekat email kak filla ni :D
saje suka suka.

Filla ~ Kasihs said...

boleh just send your pic to Di...shooting at UK perdana... this saturday! cpt send your pic ok?

ella suheyla said...

sudahh sy send kak.. :)

Jue Derella said...

berminat sangat.. tp shooting kat area mna erk?
www.jderella.blogspot.com

Anonymous said...

kak, kalau xcukop 18tahun xbole ke?adik sy blom 17tahun tapi dia da biasa jadi model untuk tudung..bole apply x?hee

zureen said...

kak, nak suggestkan akak amik si fatin liyana @http://honeykoyuki.blogspot.com/ ` sebab rasanya kalau dia jd model jubah akk, akan jadi tersangat comel. huhu.... suke tgk dia dan akak sebenarnya~

Anonymous said...

Ni kalau kak senduk dah hantar gmbr die.mmg xde can lah org lain..hahaha..

Mira said...

Kak, available lg ke position ni? Hihi naak sangat..

lynn said...

amik la model mcm kat radiusite tu...tudung asik outofstok kekdahnya..kalo dia sarung tudung saji pun lariss nko..huahu..cun sgttt

Anonymous said...

Akak, boleh lagi ke ni? Ke dah tak available? HUhu