Friday, October 12, 2012

IKEA

Hari Ahad gagahkan diri drive ke IKEA.. Pak Radie tak leh pegi sebab dia ada keja lain nak buat.. so aku gi ngan Wan ngan anak-anak jer.. 

Don't Sleep and Drive.. muahahha... huwaaaaaaa sorry kat customers yang nak sangat rantai FE1 itu tetapi rantai itu telah sold out dengan terlalu pantas... aku terpaksa bagi priority untuk siapa yang terawal email... Oh aku suka cardigan MNG ini sebab kain dia very comfortable dan tak panas.. aku kan cerewet mak nenek sikit.. aku suka cardigan tapi tak suka yang jenis bulu-bulu pastu miang-miang.. pastu tebal sikit.. ni tak tebal sangat.. nipis je.. sejuk ;)  

sungguh lama tidak menikmati tutti frutti.. sangat lazat hingga menjilat mangkuk.. 

Wan ngan cucu.. berpangku sebab Ani malu kot ngan abang kat belakang yg baju merah tu asyik kenyit mata kat mama Ani.. terus Ani tak nak duduk sendiri.. nak pangku... haih lah.. 

Oii apak ko takde.. time tu ko buat hal.. nak dukung dalam ikea.. perghhh patah pinggang mak ko aniii... 

Ok ni dia dah ceria.. sebab dapat main ngan kakak kat section kids tu.. duduk ler mak ko ngan Wan kat kusi menunggu korang bersuka ria.. 

Ani habiskan seketul chicken wing ikea.. besar tu.. memang hebat! meat balls pon dia telan jugak... Acih pon selera makan... mak kau lagiiiiiiiiiiiiii seleraaaaaaaaaaaaaaa.. hahahaha

Ok babai.. 







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

Cik Eka said...

comey sungguh la ani tu..

patutla abg baju meghah tu kenyit2 mato kek dio... hehehehe

NUNU EERA said...

ala kak.. g ikea xhalo2.. klu xleh ar blnjer mkn meatball ke ape.. hehe..

kakchik@ella said...

Filla makan byk pun tak pe .. sbb filla kecik je

Mooniqueen said...

Tengok anak2 makan dengan penuh selera, hati memang happy je...

mama_mya said...

serius sedap ke meatball ikea ni? x pernah jumpe org komen x sedap.. teringin dah lama sgt2 tp xde kesempatan lg.. huhuhu.

lavender crystal said...

hi kak..kita yg tego kt rasa td.. :)

Anonymous said...

lorr tu je ker? anti klimaks betoila..huks..kasik tepek hasil rampasan kat ikea plz...

oh lapar karipap ikea...

sharifah rosidah said...

Filla order lah lagi rantai FE1 tu.

tasha said...

ani, kenapa comels sangat?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau guna ipad ada gbr2 fila yg ila tak leh tgok. tension laaa..

che'pi said...

wah... ikea.. setiap kali gi sana wajib memey wajib makan itu meatball.... next week kesana lagilah... heheheh

Anonymous said...

ani byk ikut muka wan.. boleh masuk contest cucu & nenek seiras.. hehe.. dua2 pon comey :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

comelnya anak2 sis =)
mama nya pun cun

aynadys said...

comelnye ani malu kene ngurat..hehe

Anonymous said...

Dilla...tunjuklah handbag beli kat oversea tuuu...nak tgk..