Tuesday, October 16, 2012

SHOPPING SHAWL RAYA HAJI...

Dah jumpa shawl sesuai untuk Hari Raya Haji???? Meh terjah ni hah... dijamin cantik.... 
Ada 6 warna yang ditawarkan... harga aku rasa dah cukup murah.. taktau korang nak murah cemana lagi.. muahahahhaaaaaa.. boleh digayakan sebagai selendang jugak yer.. untuk Diana, kitorang tak bagi dia amik sehelai pon... sebab kami mengutamakan pelanggan.. mana yang orang dah tak nak baru kitorang bagi dia beli dengan harga jualan jugak.. zalim tak zalim lah kan.. nasib arrrr.. hahaha...



Material : Chiffon Silk
Size : 180x70cm
Price : RM39 (Free Postage)

Email : aveo757@yahoo.com 
Jurujual : Diana Ishak (Kak Di) 

T20-A 
(SOLD OUT)


T20-B 
(SOLD OUT)


T20-C
(SOLD OUT)


T20-D


T20-E


T20-F



Sebelum shawl ni out of stock, better cepat... untuk repeat order adalah lambat sikit kot... jangan menyesal kemudian ;) 

Pastikan anda betul-betul serious customer.. ukuran (size) dah dinyatakan.. di takkan hold order.. Di akan check email, siapa email dulu, buat payment dulu, shawl dia yang punya.. kahkahkah.. *perlu ke gelak* 



Email : aveo757@yahoo.com 



10 comments:

thebinipolischeritha said...

singgah & follow sini.. cantik shawl! hehee.. Salam perkenalan..

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!

Cik Eka said...

peh cantik shawl2 nyer..
tapi takde plak warna baju eka..huhuhuhu

model cantik!

mummy alisha said...

cantik model... hehe...

Anonymous said...

dh email tp k.d blum reply..serius strees sbb nk sgt!!!

green apple said...

Anonymous,

Semua email dah direspond b4 10am.
Which one is your email?

sharifah rosidah said...

Memang cantik tapi aunty free hair lah.

Filla hari minggu lepas aunty jalan kat GM bukit tinggi, klang kan aunty ada jumpa rantai yang aunty nak beli dari awak tapi dah out ot stock tu. Tahu berapa harga dia jual RM45.00, murah lagi awak jual Filla jadi aunty tak nak beli kat situ tengok je lah.

Anonymous said...


Salam -

Filla, aku dah baca Sukma nya make-up skill dalam blog Di.

korang arrangekanlah make-up class by Sukma.....

honeyzz said...

Kak Filla, letak la color apa skali kat each shawl tu..confuse plak tengok..takot salah beli plak..color chocolate takde ye?

honeyzz said...

Kak Filla, letak la color skali kat gambar2 shawl tu..confuse nanti salah pilih color plak..color chocolate takde eh? hope next batch ada laaa