Saturday, October 13, 2012

ACCESORIES FROM TSUGOI

*sticky post*
*please scroll down for new entry*


Dah ready nak shopping necklace? Jom cuci mata... Harga yang kami tawarkan memang murah dan tak dapek lah ko nak dapat harga macam nie.. Lagi-lagi yang jual online ;) order dan yang lain kami uruskan.. tutup mata, bila bukak mata jeng jeng.. terus ada kat pangkuan.. auww.. over gilak.. 

Sekarang boleh pilih semua murah-murah not more than RM30.. buy for yourself or for your friend's birthday present pon ok.. ok leww kennn tak over your budget ;)




FE1
RM25
(SOLD OUT)



FE2
RM25



FE3
RM27
(SOLD OUT)



FE4
RM27



FE5
RM27
(SOLD OUT)



FE6
RM22



FE7
RM25
(SOLD OUT)



FE8
RM25
(SOLD OUT)



Berita baik sebab FIDILY tak suka menyusahkan orang nak congak harga.. so kami beri anda 

FREE POSTAGE

.. cuma bayar harga yang tertera di setiap code necklace idaman..

First come first serve...no holding order. 

EMAIL US : tsugoi12@gmail.com

Please provide us with your details (for delivery purpose) :- 

name:
address:
contact no: 


"HAPPY SHOPPING"




13 comments:

Anonymous said...

kak filla,yg FE7 tu agak2 luntur tak colour gold tu kalau dah pakai lama2?

Amani Redza said...

kak filla,yg FE7 tu luntur x colour gold tu kalau dah pakai lama?

Amani Redza said...

kak fila,yg FE7 tu luntur x colour gold tu kalau dah pakai lama?

Syazwan Che Deraman said...

barang simple.
tapi unik.
macam accsories sarawak.

nama saya katy cat...hahaha said...

kak filla..cantek yer... yg ni material apa yer?? boleh luntur x yg mcm gold2 tue??

Miss Moon said...

alahai kudus nye muker model tew akakkakakakk aku nak beli la rantai panjang hitam tew ....smart dow ....

sharifah rosidah said...

Aunty dah hantar email, nak rantai yang cantik tu, bayar macam mana? Sorry lah filla aunty ni slow sikit bab2 email ni, masih terkial kial.

Bayaran nya boleh tak pakai CIMB sebab kat Telok Panglima Garang ni tak ada MAYBANK.

qsha said...

tak saba nak tunggu tsugoi betul2 fully operated. best la!

Anonymous said...

waaaa... baru tengok teaser semalam harini dah sold out... benci tau... T___T

sharifah rosidah said...

Alahai dah sold out ke?, aunty nak juga rantai tu, order lah lagi filla dan kalau dah ada tolong bagitau ya.

NUNU EERA said...

hoyey.. xdpt yg FE7 dpt FE8 pun cantik jgk... :)

ELYANA said...

xde restok lg ker??

ELYANA said...

xde restok lg ker??