Wednesday, October 24, 2012

Gemok kah Fillanie?

Ini juadah breakfast saya semalam.. Malah tiap-tiap pagi saya akan makan nasik.. kahkahkahhh.. ada yang hairan lagi pelik mengapa makan terlalu berat pagi-pagi buta.. heheh.. tahlah.. sebab bila pagi je perot aku lapar nakmam.  dia punya lapar tu rasa nak makan orang.. hahaha.. kalau weekend pon aku kebuluran jugak  pagi-pagi.. sebab tu haritu hampir mogok dengan Pak Radie.. bila dia bermalas-malasan nak keluar belikan nasi lemak ke roti canai ke... boleh tak???? bukan ai yang nak makan.. tapi baby ok T____________T *helah lama*

Kat foodcourt office ni pulak.. aku berkenan kat satu kedai je.. pagi-pagi dah jual nasi.. walaupon banyak lauk lain tak keluar lagi.. tapi ada lah 2-3 jenis yang awal-awal dah ada ;)  aku panggil kedai tu "kedai abang hensem"  sebab budak tu manisss je senyuman dia.. ai kan regular customer.. berani nak muka masam? 

So telah post gambar ni kat instagram.. dan mari kita lihat siapa yang komen ;)

Memang berani.. memang beraniiii...  aku dah type situ awal-awal... "jgn komen!!!!" tapi diorang ni kental...komen jugakkkkkkkkkk... hahahahhaha... korang tak tau.. aku wajib makan nasi.. sebab lepas makan nasi, aku kena pegi menoreh getah.. membajak sawah.. ko ado? 

Elly call semalam.. sambil tu sempat dia cakap.. "Aku takut tengok kau makan"... lempang sedas nak? hahahahah... siap dia punya takut tu macam betul-betul ketakutan aku nak makan dia.. hahahahha... 

Pastu tak yah nak stress.. muka dah kembang.. hahah tapi aku suka je.. lebar macam dulang.. kiut apa T__________________________T 
*nanges*

Lepas masukkan gambo muka dulang tu.. wahhhh ada yang komen... hahahah... pipi makin berisi buat matamu semakin sepet... hahahaha... tu silap teknik makeup okehhhh.... Anny plak siap no no no.. apa no no?

Sepet? Sepet ke? Sepet tolong jawab, sepet ke tak? hahahahaaaa... 

Haaaaa kauuuu... ini lah saya 5m2w pregnant.. Blue Hyppo sila makan hati ;)   

Tekejut Wan tengok gambo nie tau.. ingatkan gambo tak pakai baju tayang perot.. kahkahkah.... Tu baju putih ye.. sila jangan konpius.. kalau tak pakai baju.. dah nampak pusat dah.. nangis Kareena Kapor tengok.. hahahaa..

Ok lah tata!!




Yang Benar,
Proud mommy. 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

25 comments:

Meg-ct said...

Hhehe terpanggil untuk komen bila baca entry ni. Teringat masa i pregnant dulu makan banyak macam ni la. Pagi petang siang malam makan nasi. kekekke

Mira Adzlia said...

hihi..ne ader temok..tembam ckit jer..hihi

Siti Fatimah said...

U mana penah gomoks lahhh... u always maintain je i is jeles ok x pregnant pon org kata pregnant ok ngeri hahahaha... take care yeah :)

erin.suhaimin said...

take care mummy!!!

genuine1224 said...

gemuk masa peknen xpa..dimaafkan..hehe..alah,kpila pasni kejap jek kurus balik..

Anonymous said...

Pakai PB dlm pantang nanti, ramping smule la Kak Fillanie..

Mimy Hamid said...

comel berisi beb ...ok ar

hainom OKje said...

he..he... Sepetlah jugak tapi come!

Kniedaz said...

Ala...makan je la selagi time timbang kat klinik nanti misi tak kata "you punya berat ni naik banyak sangat nih"
Selagi ok, makan ler.... ^_^

manja209 said...

tembam ckit jek,tp tetap kiut kak fila
ms iza peknen dlu pon tembam jgk,tp lps tu back to normal..ngeee

NUNU EERA said...

gemuk masa pregnant xpekan kak? sedap kan ati sdiri.. hehe..

Huda said...

yeah me too kena makan banyak, kalau pagi dah makan nasi tengahari pun sama je, malam lagi ler..:)

nurul said...

eh...dato' fadzilah kamsah kata makan macam Nabi. pagi makan macam raja. tengahari makan macam org biasa. malam makan macam org miskin.

so takpe je pagi makan berat. kudrat tu semua nak guna untuk kerja. jgn pulak dah malam nak tido melantak tak hingat. jadi lemak le kekdahnye. siang takpe jadi tenaga kerja =P

Khalilah MNor said...

Kan... berisi mase pregnant di maafkan lagik... ;)Nanti boleh je slim kan balik. hati mesti kental... hehe~!

amaniammar said...

waahhh..sis mkn cmne pn chubby during preggy je..
lps dah bersalin tetap maintain kuwus balik..
demi ank dan kesihatan kna tambah nutrient dlm badan..

huhuhu..jgn mare ye..

sepet a.k.a zack_u said...

Takuttt saya nak jawab ni..berbelah bagi..huhu!

hatim a.r said...

akak jgn over makan okeh.takut saya tgk mak-mak yg diabetec kat wad ni hehe.kang macam2 problem pulak.

peej said...

aku lak memula tengok pic tu ingat tu teks kau. tapi pelik awat tak nampak cleavage. hahahha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pun asik lapar pagi2.. apakah?

Filla ~ Kasihs said...

peej: ko suke imaginasi mcm2 kan.. hahah

kakchik@ella said...

lawa apa Filla gemuk camni? asal jgn gemuk sgt dah la dik.

ViccMalarn said...

Sedih2 pun boleh gelak bace blog akak.. Thanks akak.. :D

genny da bomb said...

OMG!!amik gambo camni ngeri makk tgk..huhuhuhuhuhu...dah nmpk boboi ke gegirl ni???hihihihihi

sharifah rosidah said...

Filla betul lah kenapa mata semakin sepet..kelakar lah.

Aunty baru lepas bersalin anak pertama.....pagi2 lagi dah makan nasi sejuk....makan sorok2 takut mak nampak...sudah nya jadi gemok gedempol macam sekarang,hehehe.

Nursyahida Osman said...

eh eh ehhhh ade muke kite kat instagram tu 'amoiosman' hahaha