Monday, August 03, 2009

KARAK - OKE.... 7 Jam.. ada brani?????

Haku adalah sgt malas dan takder mood utk mengupdate.. tp sbb rasa free sgt kat opis.. nak gi makan tak leh sbb tgh puasa... elok ler update juger blog ini yer... kami telah menyerang Red Box Plus kat Pavillion... eh best gak ler kat sini.. mcm kelas giler nak dicomparekan ngn karoke kat klang ker.. (huahahah..tp klang murah kan?)... atau kat Sunway Pyramid.. (agak jenjangjo sket).. ni amik package dinner skali... lauk sedapppp..heheh... hantam sumer lambak satu pinggan.. segala sotong, mac cabonara ler, sayo, kambing, ikan.. lambak jer..yang sushi tu anny punyer.. sbb dia mengidam nak mkn wasabe supaya kepala dia leh jadik beso pastu berasap 10 saat.. (dia ngidam nak rasa penangan 10 saat berapi tu).. giler saiko! oh..yg nampak sopan comel jek nie.. fillanie punyer... heheheh... mkn ni dah kenyang.. *rugi-rugi*.. petang tul dah mkn tomyam kung kat SR.. itu ar pasal kenyang.. me and anny.. (agak2 muker lebar giler.. diam jerlah... dah tentu amik gambo sendiri)...(hehhe.. still tanak ngaku muker dah bolat sbb asek makan) ok dah habis gedik dah... eh mencik okeh.. lagu Demi Cinta~kerispatih takder.. ngn lagu Masih Cinta~ Kotak pon takder... giler feeling tak hengat nie... gambar bukti aku men'sumbangkan' suara gak yer... lagu yg dilayan sampai nyanyi dua kali oleh pasangan duet di atas ialah... yer Ari Lasso ngn Bunga.. pening aku dengar saper nak jadik Ari saper nak jadik Bunga.. hahah..
yer amik gambar kat cermin adalah biasa.... oh yer ni utk Pak Radie.. atau sesaper yg seangkatan ngn Pak Radie yg dah 10 taun tak masuk karoke yer... nampak tak screen belah kanan tu? yg ada lampu2 kaler ijau..kaler merah... ok...skarang dah modern yer adik2..abg2.. akak2..... kita guna remote utk pilih lagu okeh!!!! Pak Radie ingatkan still guna kotak zaman batu dulu.. yg ada button2.. carik dlm file lagu aper ko nak.. pastu tekan kat button!!!! HUAHAHAHAHHAHAHAH... tulahhhh.. orang ajak pegi tanakkkkkkkkkkkkkk... susahnyer nak ejas nak bagi sumer masuk dlm gambo.. giler lebam nyer lama kat sini... korang cayer atau tidak... kami ada kat sini 7 jam okeh... huahahahhahahahah... dah tebaring tegolek dah aku... room2 lain dah tukar orang dah... bila 7 jam... pempaham jeklah kan.. sampai dah tek reti nak pilih lagu aper dah.. pussycatdolls sudah..beyonce/shakira sudah...stacy udah..elyana..agnes..aizat..rossa..bunga...anuarzain..ABANG BECA pon sudah!!! hahahah..jadi di akhir2 konsert kami... kami pilih lagu RAWK KAPAK jer..hahahhaha... malu hokey... biler mamat2 kutip gelas yg ensem2 tu masuk..memasing diam... dia kuar.. sambung balik segala AWIE.. segala SEARCH lah..huahahahhaha... air suam begelas2 minum.. asik lari gi toilet jer...heheh.. jgn memain.. natra ni bakat terpendam okeh nyanyi lagu rawk..huahah.. oh kami berdua ada makeup class lagi kat sini.. biarkan cik anny syok sendiri nyanyi.. aku ngn natra try blusher baru natra bli kat mac..hehehe.. dah ler..aku mmg takder mood nak update..just masukkan gambo jer... eh tp suker ler jacket anny yg aku pakai tu..auwwww..hahha.. wuuuuii aiiii... fillanie nyanyi lagu Spring-Sampai Hati okeh... hahahahah... siap amik video.. giler babas!!!! TAK SAMPAI HATI spring nak dengar....


Pak Radie lagik ler.. aku tnjuk video tu..dia ckp 'aper terok naww suara aku'.. ngn muker iyer2 nak salahkan sora aku yg katak ni.. menci nyerrrr.. mcm sora dia sedap!!!! cehhhh!!!! takper.. Anny ckp Simon takder.. nyanyi jer... aku leh tanyer plak "saper simon?"... huahahha.. BODOH..


Hot Tips: kalo wat smoky eyes nyer makeup... make sure lipstick kaler yg pale2 sajer.. baru ler menyerlah kan kejelitaan mata anda.... gipon org tak pakai lipstick merah skang nie... Gwen jek boleh pakai..orang lain jangan berangan Gwen okeh!!!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

Liyanaroxx said...

bestnya kak filla gi melalak!!!tak tunjuk ke video kat acih???tgk plak acih komen sore mama dia camne...hehehehe

C!kpuanmuda said...

nampak cam korang kat london tengah musim sejuk *ayat jeles sbb jaket cantik* :p

MyNameisMimy said...

sakan ronggeng...best noks food terliur aku ni....apapun 7 jam tu sore memasing leh tahan x?? bravooo

ejea aziz said...

waaaa cayala 7 jam...
pak radie jeles tu..tu dia ckp mcm tu...acih ckp apa?
upload video kt blog blh?

mannira said...

wehh..simon tu sape??? blur ni???

Filla ~ Kasih Aleeya said...

liyanaroxx:tunjuk.. Acih lek jer mcm takder prasaan.. x der pon tanyer mama nyanyi kat ner?? haku yg pelik..hahah
CPM:huh..haha.. memasing kan prasan gi overseas.. tu yg giler glabah!
mynameismimy:uiii food the best lah!.. eh aku biasa je..tp kengkawang aku part time penyanyi (sile percaya)
ejea aziz:uii giler nak upload video aku nyanyi?? ko amik lirik sampai hati spring tu.. pastu ko jadikkan syair.. (sama jek!!)
mannira: simon tu sedara bau2 bacang anny.. hehe

'ainahmad said...

sis.adakah jaket kt topshop tu?damn.sangat menggugat jiwa ini.sis da xnak boleh la tolak 70% je.lalala :)

Filla ~ Kasih Aleeya said...

'ainahmad: oh bukan yer..haha.. tu my fwen si anny yg punyer.. dia bli kat UK.. huhu..