Friday, August 21, 2009

Aihhhh... syoknyer kalo ada orang wat surprise *hint hint hint*

wish list saya yang never ending:-


1. Gucci Flora EDP



2. grey skinny jeans (sudah nampak satu kat Dorothy Perkins, tp pelik sbb pinggang getah mcm suar budak kecik..hahah... tp dia lukis gambo poket blakang..lukis gambo zip dpn..acah2 konon2 mcm exist lah poket ngn zip...*wondering* mcm mudah dipakai kan? ke mcm sarung nangka? erghhh.. tak sempat nak fitting aritu..nx week nak gi try...



(ooopsss...letih carik gambo kain ela... nak tepek sini... tp MALAS nak carik gambo.. so yg ni skip)

3. kain ela cantik2 nak buat baju kurung/kebaya cantik2..


4. baby-T yg comel2



5. Lacoste collar-T .... hukhukhukkkk *tgh nangis2 manje nie*... Paaaaaaa... ai tak kisah kaler aper pon.... kaler kelabu taik hanjeng pon takper... tp nak satuuuuu Lacoste boleh ke?


6. ring yg gemok2 dan cantik..(susah nk jmpa yg bekenan di hati)


utk mak jer ker? okeh kita bagi Acih Hello Kitty nieh...


7. cardigan yg labuh bawah bontot dan kewl..tp ni labuh giler ler plaks... tu Katie Holmes yg pakai..kalo aku pakai mau sampai buku lali....


8. jacket minah rempit...


9. kasut or wedges yg kewl mcm Cik Jen pakai nie.. cantik nyer?????? love all!!!! khakis+white+grey.... kewl kan?

*gambar selingan jap* agak2 aku kalo pakai gini? mcm pompuan giler ke?

Eh... dah la tu... kalo nak list kan.. sampai lusa pon tak abis...



Hot Tips: kalo muker beminyak stok boleh goreng ikan... pegi ler beli Clean & Clear Oil Control Film... dah tu jek!!!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...hey babe...

Mr.Doc & I wish U & Family Salam Ramadhan Al-Mubarak...

semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan :D

green apple said...

wishlist aku yang dari dulu sampai skang aku tak tau boleh dapat ke tak :

DR SHEIKH MUZZAFAR

Filla ~ Kasih Aleeya said...

verde:selamat menyambut Ramadhan dari kami jugak... ;)
green apple:aku rasa logik gak..leh dpt kalo ko usaha keras sket.. aku nak brad pit ke..david bekam ker..ko agak2 mati idop balik aku leh dpt tak?

Mimy Hamid said...

wishlist ko tu dgn harapan utk pak radie suprise...agak2 konpom dapat tak?/

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

mintak2 la pak radie bace entry ni..nti ley la dapat present. budget surprise la..hee!

cdalan said...

beb, aku baru beli cardigan panjang tu. di sini http://www.eightdesignsboutique.com/2009/08/lilis-long-cardigan-vest-are-now.html

sila layari ye.

btw, aku keje jpk gak.

Miss Moon said...

weyyyyyyyyyyyyyyyy birthday bln nov tapi august dah papar wishlist ...ada makna tew ...nko mmg bertimbang rasa kasik pak radie kumpul2 dolu rm hahahhahahahha

...$weE+ 666... said...

filla, cardigan labuh tu ada kat levi's. tak lah labuh sgt, aritu aku try kat klcc nyer levi's cam best gak...

wedges yg jennifer pakai tu mmg sgt sempoi, bleh pakai dgn apa sajork. aku teringin gak, kat ner nak beli ek??? ;-p

btw, salam ramadhan kat ko & family!
rindu kat acih. fenriz tgk acih nyanyi lagu superman tu terus tanya2 bila nak jumpa acih... hehehe...