Monday, August 24, 2009

Apa itu annoying? kenapa aku annoyed?

Annoy :-
1. to make sb fairly angry/ to irritate sb
2. to cause trouble or discomfort to sb;

itu ialah istilah yang telah saya refer di dictionary supaya lebih tepat dan saya tidak memandai2 translate sendiri!!!

pernah ke deal dengan orang yg very annoying nih? erghhh... paling kuat pon.. ko akan kata dalam hati 'peghhhh.. annoying giler orang nih!!!'... annoying ni ialah orang yg suker bagi kata2 sinis... suker menyakitkan hati... suker menunjukkan melalui body language dia.... dari mimik muka... kiranya..janji ko sakit ati.. tak banyak sikit pon jadiklah!!! sampai ko rasa sgt annoyed lah kiranya...

aku dari dulu mmg tak leh laa orang yg annoying ni.. sebab aku sangat tak reti nak deal.. ko tak suker..meh sini..datang sini..ko cakap je ko tak suker.. senang keje aku sket... aku memang tak suke hint2 nak bagi tau aku yg dia tak suke ke apa ke.... aku bukan budak kecik yg tak paham.. sikit jek gerak-geri ko aku dah leh tau dah... cara hembus napas pon aku dah tau dah ada yg tak kene...

perangai buruk aku ialah.. aku suke buat2 mcm aku ok.. sebenarnya aku pendam2... tapi skali aku dah x leh nak pendam.. nasib ko lah... skali aku meletup sumer mende dah keluar dari mulut. sorry to say... masa tu.. makin lama hati makin x der rasa apa... tapi dalam masa sekejap je i'll be ok.. tp aku ok luaran jek.. dalaman tidak... mungkin skali hati dalaman aku dah sakit.. pastu tawun depan sakit lagi... tawun depan tu sakit lagi... masak lah!..

orang bulan Ramadhan riang ria.. aku plak tersakit2 hati... tapi takpe... doa2 lah aku leh ubat sket sakit hati dalaman aku nih... kalo tak susah la...

sekian sajer dari saya yang annoying nie... heheh.. tetiba aku rasa mcm aku plak sebenarnya yg annoying!!!

tunggu lah saya kembali dengan mood ceria utk ber-blog.... selamat berpuasa semua!!





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

azdra-azdra said...

jgn susah hati annoying bagai cik kiah.. meh minum nescafe sama aku pada kul 10.27am ini..meh meh meh muahhsss!

JuJue said...

aku pon ada manusia jenih yang sangat sangat annoyinggggg.. nyampahhhhh jiwa raga zahir dan batin aku dibuat nyer. sabar yer yang...

oiitt fara! ko tadi ajak aku minum milo kan? ni ko ajak nescafe plak kat sini! macam mana ko leh terlepas dari ikatan di bulan puasa ni ah?????

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

hee. sabar kak pila k.
kina da ade blog. chewahh..view k!
ade tagged tuk akak..
www.keyna69.blogspot.com