Friday, August 28, 2009

Sahaja aku berbuka....

heheh.... arini up sket gambar berbuka semalam..walaupon ada ler umat yang cukup nyampah kalo aku snap2 gambo makanan kan... aku tak kiraaa.... eh kira ok lah aku snap gambo food... dari aku sengih2 sorang2 pastu lek jerk hala camera kat muker aku... (tu aku buat gak.. tp biler 'umat' tu takder)..huahahahahha...


helloooo 'umat'.. haku nie amik gambo food dibulan posa ke..bulan tak posa ke... sbb aku suker jek tgk 'keindahan' food tu.. amik gambo pon kene berseni okeh... baru meleleh sket air liur readers2 mak.. hihiihiiiiii.... korang tau.. aku delete2 jer mana gambo food yg tak menggoda tau.. aku pilih yg paling menggiurkan baru upload sini....


jom layan... eh sebelum layan.. meh layan aku meluah prasaan sket.. petang smlm... GILER BABAS okeh... aku kuar office 5 min before 5... tau aku sampai block sebelah.. i repeat, block sebelah jer okeh.. nak amik Acih.. kol 6.05 minit petanggggggggggg... tgh pikir petang nie.. kalo aku bawak siap2 suar tights ngn t-shirt.. aku gi jogging amik acih.. pastu cancang dia bawak balik opis nie.. baru drive okey ke???? ke sebelum aku sampai school dia aku dah muntah darah??.. ok ok.. dah.... jom tgk gambo...

~kari ayam fillanie~


aku tak reti sgt buat kari sebenarnya.. sbb aku x baper sgt kari2 nie.. tp sebulan sekali teringin gak.. makan ngn kicap..nasik panas2 kan.. perghhhhh..*gulp gulp*.. mula ingat nak wat ayam berlada..tp masa tak cukup..malas nak goreng ayam.. lebur jek senang...


sayur sawi bunga kuning... suker sgt!!! aku sorang jek makan ni semalam.. Pak Radie tu dia bukan reti sayur2 nie.. sbb tu tak cukup zat.. auwwwwwwwwwwwwwwwwww.. berani mati aku nih... roti john tebaekkkk.. hihii.. sebenarnya kat Pasar Ramadhan Putrajaya ada satu stall mamat tu mmg meletops laaa.. orang beratur mengalahkan ketapi... last year aku pegi.. boleh plak mamat2 roti john tu jerit...saper ada anak kecik.. boleh kedepan.... menggelupur carik anak time tu!!! huahahaha... tp Pak Radie ckp Roti John yang ni under one roof gak ngn kat Pasar Ramadhan tu.. barang siapa yg duduk di persekiaran Putrajaya.. siler lah beli kat FoodCourt Presint 9 tu jer... SEDAP!!!! aku bukan ler suker sgt Roti John.. tp sebab sedap.. aku siap simpan utk sahur okeh.... (pasni nak jmpa abg roti john mintak commission aku promote dia)

Rasa-rasanya mcm nak buka kat luar hari nie... sebab esok adalah sgt bizi nak siapkan all the frames.. tengah berangan-angan nak makan kat maner yek....




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Liyanaroxx said...

kari ayam tuh...perggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh........

*telan air liur*

ms. nadya said...

pose!!!
gulppp

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kari tu mcm sdap!!

sempat tu masak? balik keje?

Mimy Hamid said...

akhirnya buat jugak ko kari ayam yerr...hehe..nak buka luar ke..nak ikut nyebok........

genny da bomb said...

menjejer air liurku...lapaqnya..dah la mmg tgh lapaqqqq niiiiii

Kit Pryde said...

hohohoh.

lepas ni TARUS gi Food Court P9.

thanks bebeh!!

Sham Ummi Echa said...

huiiii dapnyer.... lapoooooooooo... x tahannnnnnnnnn

Sham Ummi Echa said...

huiiii dapnyer.... lapoooooooooo... x tahannnnnnnnnn

iswatie "colours of life" said...

saya tau..rock2 fillanie pun tetap rajin masak....bravooo