Tuesday, August 04, 2009

Gambar-gambar yg rasanya lom penah enterprem kat sini...

mungkin gambar-gambar nie penah masuk kat FP kot? tp sebab FP dah tak active lg pon dah kene block kat opis kan.. so mak mengaptipkan dirimu di blog plak..heheheh... ketika meng up date entry ini..mak adalah dlm keadaan bosan tahap maksima.. dan menggatal godek2 gambar lama.. dan terjumpa buah hati pengarang jantung mak ni... dengan aksi2 mengader... oiiii tul2 lama gambar ni... 2007.... oh Acih baru pandai buat aksi2 belakon pura2 taktau.. heheheheh...
oh gambar ini acih bersama Wan nak gi open house rumah saper tah....

oh ini pula gambar hari raya tahun biler tak ingat plak....
oh ok... raya 2006... setiap kali hari raya Acih tak lupa memakai songkok.. tatau plak kenapa..
oh ini adalah baru balik nursery.. cikgu dia ikat rambut konyok2 biler bukak terus mcm baru kuar salon... hehehe
ini gathering kecil-kecilan mak acih ngn kawan2 mak acih... yg bersama2 Acih ialah Syasya Arina anakanda kepada Mai...
zaman2 dulu, Acih mmg suke pelok orang stok sampai orang tak cukup napas dan lemas...
ini aksi paling 'perempuan' acih cuba lakukan....

Hot Tips: ermmmm ermmmmmmm..... jika kulit anda sedikit gelap.. sila guna blusher yg lebih light/cerah... jika tidak... sia2 sajer anda meng 'apply' blusher tersebut.. tak nampak pon!!!! tp jangan berlebihan kalo tak nak kelihatan spt cik badut... (tips dari natra)

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Liyanaroxx said...

comel!!
comel!!
comel!!
comel!!
comel!!
comel!!
comel!!
comel!!
comel!!

p/s : kesimpulannya kasih aleeya sangat comel masa kecik dulu!!!=p

:: vErde+hAzizi :: said...

owhhhhh...
pictre die with scraf tue cute okkkkkkkkk!!!

Norry said...

Aksi Acih yang pura2 berlakon tu sgt cumilll k

JuJue said...

ehh aku still ingat gambar acih yg rambut berpintal tu..tak sangka plak aku time ko tunjuk gambar tu..yg baru je lepas kejadian tu adalah masa acih kecik lagi. auuww cepat btul bebudak ni membesar kan. kitaaa jer tak tua tua. apsal ah? auuuw...

fadeltoha said...

geram tgk gambar Kasih time kecik, comel sungguh...anak aku pun tembam gak cam Kasih...agak2nya aku terkenan dgn pipi tembam Kasih coz masa peknen aku x pernah lupa nk baca blog kau ni filla...

deloress said...

comeeeeeeeeeeeeelllness to the max ! :) takde lagi ke video² kasih ?? suke sgt aksi² acih tuu.. gerammmm =)

mommyct said...

masyaallah.....cumil mungil nye anak kamu...