Monday, August 17, 2009

Majlis Cukur Jambul Nurin...

kali nie.. aku mmg tanak ckp byk dah.. rasa nak muntah sawan babi bebuih dah nie.. byk nawwwww gambo nak di resize.. nak di frame2... demi nak nampak sempurna lah katanyerrr!!!... mak bagi caption jek utk menghibur hati korang yer.... gambo diatas ialah aku bersama birasku..ibu kepada Nurin anak buahku yg bobot tuh.. sbb mak sampai lambat..maka kerja hiris bunga rampai jek keje aku..hahah... sanang baittuuuuu....
oh ini gift utk tetamu2 yg hadir....dalam tu ada tolo sebijik ngn bunga rampai..gift lain tak amik gambo... ada kurma...
oh ini anak-anak buah saya yg menghiburkan hati.. Acih takder..sbb dia merajuk.. sambil2 tu biar mak ajo korang.. ni ler contoh kaler 'sephia' kalo saper2 nak order frame ngn fillanie..hehe.. (tadi kata sawan bebuih bagai.. tp bab business takper..sawan pon mak rela jek)...
ok gambo atas nie..ala2 saya di 'adore' oleh anak-anak buah (padahal paksaaa suh tgk muke)..heheh.. ni contoh Black n White yer adik2... gambar ni boleh arr nak buat framekasih tu.. sbb ada cukup space kiri/kanan/atas/bawah... ada paham????
ni ler Nurin budak yg diraikan tu... ayaq liuq tak tahan cek tgk nooooo...hahahha..
ni pagi... aku keje kontrak menghiris segala timun, carrot, nanas, bawang.. dan lelain...yg gigih bediri tu my MIL... masak sendiri..sbb orang catering dari Bt. Pahat tu.. last minute cancel..wife dia masuk ward plak...
oh ok... muker saya dah semenggah sket.. baru leh tgk camera..hahah.. tadi kaver2 jek muker biler Pak Radie nak shoot muker saya... ala la laaa... tomei tul Nurin nie..

tadaaaaaa... Acih yg solehah bersama cousin jr. dia....... tak bukak2 tudung pink dier tau.. dah petang org dah balik baru dia bukak.... leh jadik Ustajah Acih ni dah besau sok..

sedondon gitu... tu bukan candid okeh..mmg tgh pakai tepon tu...

marhaban group my MIL...

Nurin with her parents...

kasi botak terus jek cik..... heheheheh

kiss from Pak Radie a.k.a Pokcu... alahaiiii sweeeeeetnyer...

hadirin menjamu solero selera...

Mak Acih ngn my SIL

yang tengah tu mak sedara Pak Radie... adik my MIL yg sporting bangat!!! Cik Aya..

hehehe... sempat lagi tuuu...

Kasih Ibu....... (oh tetiba hatiku tersentuh...)

oh hatiku tersentuh lagi.... (erghhh perhal lak mak ko ni Acih.... ).. Acih and Dhia...
itu sajer laporan sepanjang Majlis Cukur Jambul Nurin...


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Liyanaroxx said...

Tersentuh hati ye kak filla tgk pak radie kiss baby?pe lagik kak...bagi ar acih baby plak!!!hahahahaha...

*abeslah kena lempang laju2 dgn kak filla nanti* =D

genny da bomb said...

suke gambo lasttt...acih dh mcm kakak2 dah..hihihihi..dah buleh kasik adik kat dia..kekekekke

busyuksayang said...

hampir tak kenal acih bila dia pakai tudung...hehehe!!!!

nurin comel & bekas telur dia tue pun comel...saya suka la :D

Mrs.Nury said...

alahai acih ke tu yg pkai tudung pink.Lain benorla rupanya.Memang auntie tk cam langsung dear but u look so sweet la acih.Filla biler ko nk bg acih adik cepatla....tgk pak radie cium baby mcm dia dh tak sabar nk ada bb sendiri ni.

bitsANDpieces said...

eh mane u dpt favours(pink) tuh? mahal tak?

Filla ~ Kasih Aleeya said...

liyanaroxx:heheheh...
genny da bomb:hehehehe...
busyuksayang:bolat jek muker acih pakai tudung..heheh
Mrs.Nury:huhahaha... (eh aperhal aku gelak jek ni)
bitsAndPieces:mende tu kat SACC Shah Alam kot..kalo tak silap below than rm3 per box..