Thursday, August 27, 2009

Should buy or Should not?????

wahaiiiii kengkawang ku sekaliang alam maya.... saya memerlukan pertolongan anda2 semua.... saya janji takkan membebel2 mcm pompuan giler kat entry nie... saya cuma nak tau... patut ke tak patut beli grey skinny jeans Dorothy Perkins ini? harga rm145 kot?? *lupe plaks*...... lupe nak amik gambo bontot.. (takder org nak tlg snap sebenarnye).. ni pon SA tu sebokkkkkkkkk... memekak kat luar fitting room... "kak..macamana? ok tak? muat tak size tu?" aku penampo kang bisu plak... tak haman aku nak snap2 gambo... aku tak jawab.. diammmm jek dlm tu..huahahahah....
korang komen laa.. aku ni open minded... bersedia menerima sebarang kutukan... katalah tak sesuwai sbb nampak paha aku mcm gajah ke.... mcm tak sedo diri ke... so jangan ngengada nak beli... ah gitu... aku tak kecik ati.... *nangis golek2 jer kene kutuk*hello hellooooo... tu bukan perot yg buncit yer adik2... tu sebab style suar ni mcm style sarung..pinggang getah... kelaka kan? tp sgt comfortable.. walopon pinggang getah.. tp ada design konon2 poket blakang ngn zip kat dpn... (mcm dia lukis jek tipu2).. so orang tak prasan sebenarnya tu lukis.. ingat betul2 ada poket...


eh aku ada janji tanak membebel eh?.. ok laaaa.. aku diam.....


siler vote... PATUT OR TIDAK PATUT???????





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

22 comments:

C!kpuanmuda said...

beli! hang skinny, maka sesuai pakai skinny jeans. eh.. mengandung juga boleh kerana ia adalah getah :')

StefyAnie said...

Beli arr... i pon ade nampak gak suar tuh.. tapi adeii yang sebenarnya i nih lagik la peha memang peha kaki ayah gajah.. so pandang sambil telan liur jer la... kalau kite dah suke sesuatu tuh.. susah kalau xnak beli.. nak tak nak.. finally u sure will buy..trust me.. kite berjiwa pompuan..amat memahami.. ianya mahal tetapi.. comfortable kaaannnn... sukee kaannnnn...dah memang aim nak beli kaannnn... so tunggu pe lagik? sok2 da takde baru nak tergolek... hehehe kidding... i vote for 'yes!! go and buy!!!!'

xoxo

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

beli je kak pila!!!

lawa! dgn harga mcm tu. dia mmg ade wane tu je ke?? hee.

;)

busyuksayang said...

patut!!!! dan saya pun patut beli sebab ia bergetah kan..kan..kan filla :D

JuJue said...

yang...ko tahan napas ke tuh? ohhh suar tu ek... ok ok..

beli beli. beli 2. 1 kat aku. tu pon kalo aku still muat...tima kasih.

:: || Mrs. Izwan || :: said...

PATUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!

Anonymous said...

beli...!!beli k.filla sesuai..saye yg berkaki besar ni pun dh rembat 1 suar patern cmtu...heheheh
fatyn_zema

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

beli jer..
kang x beli ko sure ngigau memalam teringat2 kat suar tu..

cun apa....comel jer peha ko..sesuai ler tu

Mimy Hamid said...

PATUT..aku sknny mmg suka..aku yg gemuk ni pun pakai apatah ko yang kurus itu..beli jekk..DP nya sknny smart lol..lagi plak color grey pastu ko match ngan top pink...peh match habis..

MrsSluRp said...

kalo ko tanya aku aku rekemen ko beli! sbb nnti kalo x beli balik x bleh tido! mmg sesuai le ngn ko poms! ;p

Liyanaroxx said...

PATUT!PATUT!PATUT!PATUT!PATUT!PATUT!PATUT!PATUT!PATUT!PATUT!

p/s : PATUT sbb skinny tuh lawa & sesuai dgn "buk filla" yg howt!=)

ratna said...

kalau rasa sesuai, berbaloi.. cantik.. beli la..

saya tgk okay jer.. awak kurus.. mmg sesuai la..

azdra-azdra said...

patut kak filla.. kak beli la kak.. sbb fes time saya tgk kakak agak feminin gitu.. saya memang menyukai gaya hidup baru akak nih.. klu tidak saya melihat akak agak sekeping dan straight cut jer..

biler kakak pakai seluar tuh, terserlah kefemininan akak tuh.. me likeyyyy.. auwww...

p/s: jgn bunuh aku.. nih bulan posa.. hehehe

Siti Fatimah said...

cantek!!! beli jgn x beli ok yesal nanti.... sgt sesuai ;)

jajagurlz said...

beli la filla sangat seswai dgn u ok.. kalau kita body cun mcm filla lama beli dah :P

genny da bomb said...

beli!!!!!!!chantekkkkk sajorkkkkk

MY HEART said...

Sesuai amat.. beli jer....

sue said...

suar mmg cun baju pun cun, baju pun beli gak ke kikikiki

onniey84 said...

saper kata peha akak peha gajah..jeles tau onniey tgok peha akak yg slim tu..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

sumer kengkawan: dasat tul korang nie.. dari 19 orang ni.. xder sowang pon yg ckp JGN..hehe..takut aku nagis golek2 lah tu... huahah.. ok ler..kalo dah begitu kata kalian.. ahad ni jugak mak gi beli..doakan size tu ada..kalo tak... babai jeklah.... tq all!!!

p3@nu+k@caNg said...

beli!!!!
u look good n pretty in just about anything u wear
eiii..jeles..mak budak tp badan mariii gile..
sy ni tak kawin g bdn cam blue hyppo
kesimpulannyeh..BELI!!!

acha said...

patut2.. chantekkk gilerss ko pakai.. mak ni, berangan nak beli, tapi peha besau mcm kayu balak.. camno?? filla, aku secret admirer acih ko yang comey gilos tu dr zaman ko hupdet fotopages lagik... lame aku carik acih, skrg da jumpe blog ko.. ha, kirenye aku ni peminat acih alam cyber.. kui kui kui... ok, sile beli seluar iteww... chanteekkkksss