Sunday, August 09, 2009

update hari minggu..

saye adalah sedang bermalas-malas gigih tolong tgk Pak Radie membereskan kerje2 menyiapkan frame... hahah... saye adalah penasihat penyibuk yg rajin mengomen kerje2 beliau... dan saye juga adalah tukang atur hidop dia... saye tukang kunci alarm... saya adalah tukang setting pukul berapa dia kene start bereskan keje2 frame... saya juga tukang bebel paling berkarisma di abad ini... hihiiii... kalo saye takde..konpem idop dia tenang sunyi..hehehehe...

oh yer... Cik Acih tak dapat ke kelas Tumbletots kerana MIL saye kata dia demam semalam..(Acih kat umah nenek skang).. oh..saye sgt risau..... hopefully dia recover cpt... kul 2 kang saye nak gi Shah Alam nak bawak dia ke DEMC nak jmpa doktor..saye risau lahhh demam2 skang nieh.. mintak2 dijauhkan lahhh dari sebarang penyakit yg serious2 nieh... tp pagi nie dia sedang syok bermain2 bersama cousin2 dia... lega sikit....

saye masih tidak tau samada saye akan ke Melaka utk attend course PA tu atau tidak... kalo dibolekan pergi..maka saye akan sampai lah disana..jika tidak... mebi saye hanya akan berehat2 di office sambil gigih mengganti puasa yg tah ler biler nak habis...

saye juga cuba utk mengupgrade diri utk cuba memasukkan video youtube ke dalam entry blog saye... saye cuba belajar dari 'blogger how to upload video into your blog'.. rasenya dah ikut sumer instruction... tapi still GAGAL disitu... apakah saye yg tak paham2... atau ape? tp 'embed' yg kene copy paste kat youtube tu mcm pendek giler... kat contoh tu panjang jela2... ok ok... akan aku belajar lagi cara2 nye nanti...

oh pagi tadi telah dengan gigihnye masak nasik goreng... bekalan nasik adalah lebih dari kenduri cukur jambul my niece semalam... berjaya membawa balik nasi dan telur rebus 3 bijik..(leh wat sambal besok).. tetiba rasa sedap plak nasik goreng td..hihi... (yelah orang tu tak puji..kita puji ler diri sendiri) siler jgn pecaya..sbb saya mmg suker perasan masakan saya sedap lagi handal..hahahaha....

oh saye sangat menyampah biler astro naik harga utk sports.. padahal kat umah ni saper lah yg tgk sports..siang malam tgk astro ceria, hagemaru, ultraman, mickey mouse, tom n jerry.... eh ok lah tak leh citer.. tak nak update blog.. malas..penat....

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

fiza zasmi said...

fiza da tengok klip fenriz ngan kasih kat utube.. tomeinye!!!

genny da bomb said...

adakah poll di blog moon ada sangkut paut ng buk pilla???hihihihihihihihi

'ainahmad said...

pe kate kak fila upload video bese je
xpon bagi link video tu je?