Thursday, August 13, 2009

mak hapdate from Melaka....

helooooooo my dear friendsssss...
ohhh haku merindui muuuu..ting tong...
weh mak hapdate dari hotel bongok kat melaka nieh..
ni pon bodek2 budak participant lelaki ni haa bawak broadband tp tak bawak laptop..
hp dia canggih... dia leh gi mamak jer bawak phone... so dia bagi pinjam...
so mak mcm sakai jakun dlm bilik ni haaa...
ingatkan hotel ni ada lah free internet access..gigih mak bwk lappy...
tp rupanya kene bayo satu jam 12 hengget... lupa kan sajer!!!!
oh mak break nieh..lagi 15 menet kene masuk kelas....
tekejar2 mak menaip nieee..huhu... rindu rindu rindu.. nak tgk blog org lain..nak update blog sendiri... huhu
*kat tv tgh iklan KOPI JANDA* aku benciiiiiiiiiiiiii.. bongok giler..takder nama lain?..
owh buat sayang2 yg email ai kat framekasih..so sowiii... pak radie dah tlg jawab sket2.. nanti mak balik..mak jawab lagi yer.....
oh nak kuar kat melaka agak seram sbb kes tetinggi gak kat melaka nie.. kalo kuar pon mak dah mcm MJ dah..huahahahahahahah... pakai serekup mulut....
weh dah laaa..nak gi kelas jap.. nak sambung tido dlm kelas....*huahahahahahahahhahahaha gelak syaiton*
baiiiiiiiiiii



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Mimy Hamid said...

rindu giler la ko nyah....merepek raban ko la segala hapa...muka tu tepek mask yg ala2 rawkkk...br org melaka hottttttttttttt

fadeltoha said...

mmg dah tahap gaban rindu kat celoteh ko ni filla....kat Acih pun samer gak....

fatyn said...

k.filla....tiap mase i tgk u punye blog
dh update ke lum..
rndu n k.filla n acih sekali..
nt update bnyk2 tau k.filla
miss u n acih..huhuhuh

:: || Mrs. Izwan || :: said...

babe, study jangan tak study.. nanti org kata ko tak perform lak.. hue hue hue.. *ai kasik bako semangat u sket :p* hhehehe

Miss Moon said...

patut la nko menyepi je aku ingat nko sentap pasal poll aku tew . wey nko dapat undian tertinggi sila blanja aku makan kay walaupun tiada kaitan antara kedua duanya itew hahahahha

aku windu sama kamuk la buk pillaaaaaaaaaaa cepat balik kayyyyyyyyyyyy...n jgn lupa pakai topeng sentiasa ...

busyuksayang said...

patut la sepi tanpa berita...rupanya u gi course ya :)