Monday, August 03, 2009

Naik juling jik mata ku ini...

oh berpinar-pinar mata sepetku ini menjawab email di framekasih... jawab soklan.. check gambo.. approve gambo.. reject gambo... menjawab permasalahan... weekend kan aku ala2 bizi giler.. so mmg tak check ler email2 nieh.. pastu kat opis kadang tak bukak email.. dah balik umah baru tehegeh2 nak check.. dengan nak menanda kat buku order lagik.. eh mak kampung sket okeh.. mak tak reti lah nak canggih2 wat kat sistem bagai excel lah itu lah... aku pakai buku garis ngn pembaris besi jek!!! kuakakakakkaka....


oh saya dah slamat berbuka puasa ala2 tiga org punyer makan!! goreng karipap 6 bijik... nugget 4 bijik.. sup broccoli ngn udang ngan fish ball ngn carrot.. satu belanga!! (utk aku sorang ni).. pastu wat ikan kembong berlada sekor... sesungguh nya aku mmg tamak.. puasa mcm budak2 okeh... sumer aku nak!!! last2 karipap makan sebijik... nugget sebijik.. sayo setengah jer.. ikan abis arrr... nasik penuh pon abis gak..


oh itu sajer laporan saya malam ini... esok saya sgt free.. wallaaaa... see u tomorrow!!!


Hot Tips: kalo korang sayang nak gi cuci jam tangan korang kat kedai.. (kalo jam2 yg mmg ada butik dia sendiri tu kan.. dia charge utk cuci jer dah rm800 kot..) jadi siler jgn membazir..kecuali ko ada duit melimpah ruah.. hahaha.. amik berus gigi yg tak pakai..(bukan bekas ko buat berus jamban okeh)... guna air jer.. brush jek jam tu pelan2.. dengan air kosong sajer..jgn gatal bubuh ubat gigi ker sabun lux ker... hahaha.. dengan air sajer... confirm bersinar2 bercayaha!!!!!!!!

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

happy2gether said...

Filla, penat nyer nak ganti poser ek? aku byk lgk nak ganti nih..emmm aku pi umah Mimi aritu tapi lmbt sampai...ko bz ek? lenkali kita jupe kat TT cam biasa....

JuJue said...

takyahh gado2 cuci2 bagaii...biar je berlumut..baru la org tawww jam aku tahan lama..tahan lasakkkk..

genny da bomb said...

bila posa mmg pun..kalo boleh suma nk sondol..hahaha..bila teguk je air bukak posa,dahhh..makan ala-ala je kekdahnye hehehhee

Anonymous said...

ko pose ganti ehhh?? aku pun pose gak smlm.. tp balik uma da ptg x larat nk msk, kaki da gigil2.. aku goreng ikn bilis ngan telur jer.. licin gakk.. kui3.. -biGMama

nsst@bingo said...

kesiannya filla...
ni mesti termasuk gambo saye yg xcukup KB tu kan.. :p
sowey..xpandai cari gambar yg best2 la..
kalau ada kita email ok :)
~yati~nsst@bingo~