Thursday, July 02, 2009

TRAINING FUTSAL....

malam ini adalah training futsal yg last sbb friday ni dah match... cemana ah? aku jalan dah tekangkang-kangkang dah nie... leh ker main nieh.... patutnyer tak yah training lagi sbb sok ptg dah match.. tp mcm kurang confident.. so kami turun lagi ini malam... rasa sgt excited nak gi training...


dengar citer ada sponsor jersi..wah gitew... kalo ada..sok dpt ler bajunyer.. tp menci... naper tak print nama i yg glam tuh? FILLA wah gitew.... takper...takper.... nanti aku gi print sendiri... tetap hover nak enterprem nama gak... hihihi.... korang rasa team ktorang menang ker kalah arrr?? tp aku dah blajo..do not underestimate your fighter.. sgt berbahaya... tp we've to do the best to win... caiyokkkkkkk BIKIN PANAS.....


mak juger berjanji...(kalo mak tak luper laa).. akan menyenap gambo training mak malam nie... utk dipertontonkan kepada umum keesokan harinya.... sabauu yer..... langkah berjaga2 harus diambil malam ini supaya kaki tidak debentes dan meninggalkan kesan bengkak dan lebam.. alamakkkk tetiba rindu kat Acih..huhu... dgr citer dia gi carrefour ikut wife abg aku..


Pesanan buat Acih:-
Acih....(sambil tebayang muker dia tgh makan putu mayam panas2 dengan gelojohnyer)... siler doakan team mak ko BIKIN PANAS menang sok petang yer.... pas mak ko ni dah menang... baru kiter leh jumpa... dan terus gi Cyberview.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ~sekian~


Pesanan buat Pak Radie:-
Siler siapkan frames2 customer tu yer... jgn lengah2 yer.. mak tak soka.... jgn nak bermalas2 dikala mak pegi besukan.... oh yer..kalo balik malam nie... siler makan kenyang2 sbb aiii tak masak... (kari kepala ikan yg menggiurkan biler nak banjer??????) jgn sekadar janji okeh.... akan ku tuntut gak.... doakan aiii tak lebam2 kene bentes malam ni yer....... kalo aii balik lambattttt.... tak yah ler sms berbunyik "dah kul baper dah nie.... tak reti nak balik ker"... mak pi minum jap.. hausss okeh.... air dlm fridge kat umah tak sedap.... tak suker sms berbunyik "TAUU...TAUUUUUU.... TU JERLAAAAAHHH".... heheheh...sweet ler sms tu..ai like..huahahahahhahahahahahhahahahahah.......


sekian dulu pesanan dari penaja... adiossssss!!!!


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

fiza zasmi said...

hehehehe..
chaiyok kak filla!!!
jangan lebam betis taw..

JuJue said...

pesanan buat mak yang jauh diperantauan ni takde keee???

...$weE+ 666... said...

BIKIN PANASSSSSSSSSSSS jerk pak radie kalau baca ek... ahaks!

busyuksayang said...

amboi!!! pesanan tak ingat nyer :D

mummy_ayu said...

good luck yer untuk futsal..letak la gambar, nak tgk gak tema BIKIN PANAS u tu...all the best!

MY HEART said...
This comment has been removed by the author.
MY HEART said...

Filla,

Pehni leh ler lawan ngan team Wisma Putra pulak.. kompom korank menang hehehhe...

Anonymous said...

bikin panasssss!!!!!

Anonymous said...

bikin panasssss!!!!!

pHat sUe said...

senang nyer idop weh, sme letak sini. * claps *

anak branak sme leh bace pesanan maam hahahaha LOL i loikeee