Tuesday, July 07, 2009

Cyberview Lodge dan puluhan gambar...

nak gambar eh? nah haku bagi byk2 ni haa.. pilih2... siler2....


kuda jek takder time nie..kalo ada aku dah yiiihaaa jadik koboi....


sian Acih..takat panjat bukit kecik pon tehegeh2.. cemana nak campak hutan nieh????
hihi... omak eh pon samer.... tekial2 nak manjat ni haaa...
oh luper nak tnjuk gambo swimming pool adults di sini yer... ada air terjun bagai... tp tak dapek ler kan.. dah tentu Pak Radie kene jaga anak kat pool kecik.. aku lak tido kat tepi pool...huahahha.. pastu kene sembur sbb dtg cuti tp tido.. helllooooo?!! kata bercuti... harus ler tido ngn shades bagai dibawah sinaran matahari...
merangkap puan director......1..2...3... action!


hehe.. suker gambo nie...
i don't know what is he trying to do.... yoga kah?

Acih aku tak heran ler... mcm2 dia jadik.. jadik buaya pon ada.. yg penting.. ni dia jadik Ju-On..

siap temenung2 santai gitu.. punyerlah lama giler... dari kul 3.30 sampai maghrib... dari gemok dah kurus aku tgk.. sbb kecut dah..hahahahha.. takper... bagi dia puas2...

boss dok tepi jer...

Acih tetiba jerit...'mama nak kencingggggg'... erghhhh!! pastu aku tatau kat mana Pak Radie bawak dia gi kencing.. heheh.. tp yg pasti dia takkan kencing dlm air nie.. mak dah train okeh... dia pon geli nak mandi kalo dia buang dlm tu...

senang hati tul pompuan nieh...

watermark di bontot acih... kaver line sket..


fuhhh.. motip bercuti mmg nak bermalas2an.. bestnyer laaaaa...

jgn tertipu okeh.. mak tak jalan mcm ni.. ni gedik jln gini sbb nampak Pak Radie tgh shoot gambo..hihi..sebenarnyer jalan besepah2 giler... cita2 nak jadik model... tp tak kesampaian.. selain masalah ketinggian.. masalah rupa tak berapa... masalah plg kritikal ialah..mak marah...ok ok ok...... model vanish pon tak laku kah?.. eh tak citer kat korang kan.. lepas2 iklan vanish tak panggil tu kan... aku dpt kol lagi.. utk iklan aper ko tau?.... FUMAKILA okeh!!!!!!! aku siap tanyer org yg kol tu.. fumakila aper eh?.. konon nak mereconfirmkan ler tu ubat nyamuk... takkan ler kan?? sekali mmg ubat nyamuk okeh..bangang giler...... aku siap kol Pak Radie sbb tak tahan nak ketawa.... ada ati nak ketawa.... (iklan fumakila pon org tu tak panggil balik okeh!!!!!!!!!)..

sian Pak Radie..sket jer aku amik gambo dier... ok ler dari takder...hehe

ini budak aaaarr.. manyak sinang ati wooooo....

utk keluaran majalah mangga bulan depan..

ni ngadu tinga dah pekak lahhh.. dah rosak lahhhh..
ada last edition nanti... aku penat sesak napas dah nie... layan jeklah apa yg ada yer...

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
PLEASE REFER OUR PORTFOLIO AT THE SIDEBAR
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Siti Fatimah said...

cam best sgt pulak aku tgk picture2 ko tuh filla sampai kan terasa nak pi pulak hehehe.....

ejea aziz said...

ooooooh entry ko seme menggoda la..best tgk acih..memang manyak senang ati...santai betulllll....hepi btul tgk muka dia berendam tu...
cunnyeeeee tpt ni...

reen said...

suka nengok gambar dan pose-pose aceh..tak sabo nak tunggu adik sha besor..

okinokiyo said...

weehh best la plak.tpi mcm kelakar plak kalau aku gi sbb hari2 pun lalu situ..tpi situ mmg aman damai la kannn...

weh dah tu ko xmandi ke?? :p ahahah bab paling kelakar tu fumakila ko tu lerrrr

Mrs.Nury said...

kelasss filla...cuti-cuti dlm kl heheee.Cantikla semua picture..view pun cantik...ko pun cantik..acih pun cantik :)

Liyanaroxx said...

cantiknya tempat dia....nice view!!!"model" nya pun cun + mantop's gitew!=p

Sham Ummi Echa said...

cntik2 gambo korang snap.. acih leh jd model la

busyuksayang said...

amboi!!! sukanya acih...tapi mama dia lagi suka :D

mannira said...

org suka tgk senyuman acih... tapi senyuman mama dia..sampai ke telinga.. papa dia tok sah ckpla kan..

lawak gila psl iklan tu.. org ni dukla tgu iklan vanish tu..maksudnya ko tak berjaya la ni...

MimY HaMiD said...

mak minat ko nya apa kebenda nama topi ko tu...mak nk beli satu

Lenny said...

aku suka semmmmmeee gambo acih...

(sebenarnya suka gambo ko gak.. tapi dengki taknak cakap.)

hahahha..

bestkan cyberview lodge... tuhla aku cakap bestttt..